Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) «Лісова казка» с.Мошни Мошнівської сільської ради Черкаського району Черкаської області. Адреса: вул. Савченка, 29, Черкаський район Черкаська область, 19615 тел.(0472)30-22-95, [email protected]

Інформація / Лісова Казка / Фотоновини 23 лис 2017 12:35

В ДНЗ "ЛІСОВА КАЗКА" ПРОЙШЛА АКЦІЯ "ПОСАДИ НА ЗГАДКУ ДЕРЕВЦЕ"

В ДНЗ "ЛІСОВА КАЗКА" ПРОЙШЛА АКЦІЯ "ПОСАДИ НА ЗГАДКУ ДЕРЕВЦЕ"Неповторна краса оточуючої природи є джерелом перших цінних знань та радісних переживань для дітей дошкільного віку. Тому одним із пріоритетних завдань в дошкільному навчальному закладі (ясел-садка) «Лісова казка» с. Мошни Мошнівької сільської ради є формування екологічного світорозуміння в процесі пошуково-дослідницької діяльності, над яким педагогічний колектив працює протягом тривалого часу.

Тут створено оптимальні умови для розвитку дослідницьких умінь дітей, практичного пізнання ними навколишнього світу та формування знань та уявлень про явища природи, інтересу до навколишнього світу, виявлення взаємозалежності між живою та неживою природою.

Поєднання пошуково-дослідницької діяльності з екологічним вихованням сприяє вихованню у дітей любові до рідного краю, яка починається із вишеньки в садочку, стежини до лісового струмочка, маленького деревця, посадженого дбайливими маленькими рученятами. Дошкільник якнайповніше пізнає навколишній світ у практичній діяльності. А заохотити дітей до колективної праці досить нескладно.

Днями у дошкільному навчальному закладі відбулася акція озеленення території «Посади на згадку деревце», яка була проведена за ініціативою сільського голови Б.В.Шкарбути та завідуючої закладом В.В.Коршак.

Акція була запланована ще на початку літа. Цього року до Дня захисту дітей за підтримки Голови Ради директорів Групи компаній «Маїс» С.М. Терещука було проведено реконструкцію та впорядкування спортивного майданчика сучасним м’яким покриттям, а футбольне поле засіяне газонною травою. Щоб завершити дизайн території вирішили посадити зелену огорожу навколо спортивного майданчика та майданчика з пошуково-дослідницької діяльності «Синоптик - КАЗКА».

Метою проведення акції було формування у дітей екологічної культури, свідомого розуміння процесів, що відбуваються в природному довкіллі внаслідок людської діяльності, збереження природного довкілля, виховання у дітей любові до рідної землі.

Можливість посадити своє перше дерево подаровано дітям керівництвом Мошнівського лісництва в особі лісничого Р.В.Козового, яким виділено на посадку 36 вічнозелених дерев. Активну участь в організації заходу прийняли вихователі Н.М.Секрет, О.О.Максименко. До акції долучилися діти старшої групи «Дзвіночки», вихователь В.І.Скорина, вихователь-методист Л.С.Рощепій, працівники закладу М.Д.Давиденко, О.А.Струкачова, І.М.Крюкова, Ю.В.Бондар.

Для найменших мошнівчан висаджування дерев принесло не лише задоволення, але стало і навчанням, відповідальністю. Позитив відчули не лише малюки, але і дорослі, які долучилися до справи.

Щира подяка небайдужим людям, які допомагають створювати в дошкільному закладі затишок та найкращі умови для малюків. Вихованці дошкільного закладу ростуть добрими, чуйними, духовно багатими, із задоволенням відвідують «Лісову казку», в якій дійсно живе казка, вигадка та постійно відчувається присутність дива.

Нехай же посаджені деревця ростуть разом із малятами сильними, красивими. А дошкільний заклад стане ще зеленішим, прекраснішим, і в будь-яку пору року зачаровує кожного неповторною казкою лісу.
В ДНЗ "ЛІСОВА КАЗКА" ПРОЙШЛА АКЦІЯ "ПОСАДИ НА ЗГАДКУ ДЕРЕВЦЕ"В ДНЗ "ЛІСОВА КАЗКА" ПРОЙШЛА АКЦІЯ "ПОСАДИ НА ЗГАДКУ ДЕРЕВЦЕ"В ДНЗ "ЛІСОВА КАЗКА" ПРОЙШЛА АКЦІЯ "ПОСАДИ НА ЗГАДКУ ДЕРЕВЦЕ"В ДНЗ "ЛІСОВА КАЗКА" ПРОЙШЛА АКЦІЯ "ПОСАДИ НА ЗГАДКУ ДЕРЕВЦЕ"
Наверх