Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Здоров'я / Устименко Олег 23 лис 2017 00:00

Медики радять відмовитися від м'яса і чіпсів

Медики радять відмовитися від м'яса і чіпсівПродукти харчування відіграють важливу роль в житті і здоров'ї людей. Деякі з них можуть принести користь, а якісь навпаки нададуть тільки шкоду.

Вчені стверджують, що чіпси і м'ясо шкодять представницям прекрасної статі.

Дослідження в цій галузі проводили наукові фахівці з Гарвардського університету. Виявилося, що чим частіше жінка їсть м'ясні продукти і хлібобулочні вироби, а тому числі чіпси і сухарики, тим більше вона схильна до депресивних станів. Ці види продуктів здатні знизити настрій і збільшити наслідки стресу.

Американські вчені виявили взаємозв'язок між раціоном харчування і психічним станом представниць прекрасної статі. Якщо жінка перебуває в пригніченому стані, то найчастіше вона починає заїдати свої проблеми. Найчастіше люди бачать розраду в продуктах, які містять велику кількість вуглеводів. У тому числі до таких згубних видів їжі відносяться солодощі і фастфуд.

При цьому жінки не завжди замислюються про те, що такий раціон може негативно позначитися на стані здоров'я, спортивній фігурі і настрої.

До таких висновків наукові фахівці прийшли в ході багаторічного дослідження. Близько десяти років вони спостерігали за жінками, їх раціоном. В результаті з'ясувалося, що згубний вплив роблять м'ясні продукти, макаронні та хлібобулочні вироби, а також напівфабрикати, включаючи сухарики і чіпси. Ті, хто люблять такі продукти, а не рибу, фрукти і овочі, частіше страждають від депресій.
Наверх