Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег 22 лис 2017 00:00

Мокрий сніг та ожеледиця: Синоптики розповіли про погоду на Черкащині в найближчі три доби

Мокрий сніг та ожеледиця: Синоптики розповіли про погоду на Черкащині в найближчі три добиАнтициклон з південного заходу принесе на Черкащину холод, мокрий сніх та ожеледицю.

Про це інформує прес-служба Черкаського обласного Гідрометцентру.

Так, із середи погода у нашому регіоні ознаменується черговими проявами "метеорологічної" зими, тобто середньодобова температура повітря очікується нижче 0º. 22.11- у Черкасах та східній частині області можливий мокрий сніг, в нічні та ранкові години на дорогах ожеледиця. на що звертаємо увагу водіїв та пішоходів, а також всіх служб, від яких залежить безпека руху.

Причиною такої погоди є тил балканського циклону (з центром на сході України), куди північні вітри почали закачувати більш холодне повітря полярного походження і розрізнені снігові хмари. Нічні температури знизяться до -1 ... -5 °, вдень 2-4º тепла.

До кінця тижня, погодна ініціатива буде належати антициклону із південного заходу, завдяки чому ймовірність опадів очікується мінімальна, в хмарах з'являться прояснення, а вихолоджування приземної атмосфери посилиться. Так 23-24.11 під ранок морози посиляться до -3 ... -8 °. Вдень температура повітря буде позитивною. Середньодобові температури повітря очікуються в межах 1-3º морозу, що на 2-4º нижче кліматичної норми на цей час.
Наверх