Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег 21 лис 2017 01:09

На Черкащині прогнозують мінливу погоду з періодичними опадами

На Черкащині прогнозують мінливу погоду з періодичними опадамиЗа попереднім прогнозом синоптиків, до кінця листопада та на початку грудня очікується мінливий характер погоди, чергування прохолодних і помірно-теплих періодів та періодичні опади у вигляді дощу і мокрого снігу. Температура повітря буде коливатися від 2-6° морозу до +2+6° тепла.

Як зазначив начальник Черкаського гідрометцентру Віталій Постригань, у першій половині нового тижня на черкащан чекає зниження температури вночі до 5-7° морозу, вдень до 0-2° тепла. При цьому дещо посилиться вітер та місцями можливий невеликий сніг, слабка ожеледь, на дорогах ожеледиця. Тобто зима обережно і ненадовго відвідає наш край, щоб потім, у другій половині тижня, знову тимчасово відступити.

Початок грудня готує нам багато опадів, завдяки серії циклонів з Атлантики. Більш рішучий наступ зими можна чекати з 7-8 грудня.

У минулі ж вихідні дні характер погоди на Черкащині був обумовлений впливом циклону, який повільно рухається з Чорного моря на Харків. Пройшли дощі, кількістю від 2 до 5 мм, та намітилася тенденція до поступового похолодання. На Лівобережжі області залишаються умови для утворення туманів в нічні та ранкові години.
Наверх