Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Культура 20 лис 2017 00:02

КОЛЕКТИВИ МОШНІВСЬКОГО СБК ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ЗАКЛЮЧНОМУ ГАЛА-КОНЦЕРТІ ОБЛАСНОГО ОГЛЯДУ-КОНКУРСУ ВОКАЛЬНО-ХОРОВИХ КОЛЕКТИВІВ

КОЛЕКТИВИ МОШНІВСЬКОГО СБК ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ЗАКЛЮЧНОМУ ГАЛА-КОНЦЕРТІ ОБЛАСНОГО ОГЛЯДУ-КОНКУРСУ ВОКАЛЬНО-ХОРОВИХ КОЛЕКТИВІВВ жовтні місяці, як ми повідомляли раніше, вокально-хорові колективи Мошнівського сільського Будинку культури взяли участь в регіональному огляді-конкурсі вокально-хорових колективів Черкаської області.

Приємною та радісною була звістка, що на заключний гала-концерт відібрано Народний аматорський хоровий колектив "Мошногори" та Жіночий вокальний колектив "Любисток" . З 12 колективів Черкаського району право виступити на заключному концерті отримали, крім мошнівців, ще 3 колективи: Народний аматорський хор "Родина" і Чоловічий вокальний ансамбль "Стремено" Степанківського СБК та Народний аматорський ансамбль пісні і танцю «Обереги» Свидівського СБК.

19 листопада в Черкаській обласній філармонії саме ці колективи і представили Черкаський район.

Всі учасники творчих колективів Мошнівського СБК, крім демонстрації своєї майстерності співу, мали змогу насолодитись виступом інших вокально-хорових колективів зі всієї Черкащини та отримати позитивні емоції і відпочити від буденних справ. А саме головне - ми вкотре всім показали, що наше село багате співочими та талановитими людьми і ми кожного дня примножуємо славу рідного краю.

Всі учасники хорових колективів, їх керівник Раїса Іванівна Полатайко і я особисто від себе, як директора СБК, висловлюємо щиру подяку нашому сільському Голові Богдану Вікторовичу Шкарбуті за підтримку та небайдужість до творчого розвитку колективів та любов до пісні: "Дякуємо, що даєте нам змогу не тільки проявити свій талант на інших сценах, а й поповнити свій досвід та знайти нових друзів."

Директор Мошнівського сільського Будинку культури Леся Гаврилюк
КОЛЕКТИВИ МОШНІВСЬКОГО СБК ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ЗАКЛЮЧНОМУ ГАЛА-КОНЦЕРТІ ОБЛАСНОГО ОГЛЯДУ-КОНКУРСУ ВОКАЛЬНО-ХОРОВИХ КОЛЕКТИВІВКОЛЕКТИВИ МОШНІВСЬКОГО СБК ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ЗАКЛЮЧНОМУ ГАЛА-КОНЦЕРТІ ОБЛАСНОГО ОГЛЯДУ-КОНКУРСУ ВОКАЛЬНО-ХОРОВИХ КОЛЕКТИВІВ
Наверх