Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Надзвичайні події 09 гру 2017 00:03

У ДФС попереджають про псевдоподатківців

У ДФС попереджають про псевдоподатківцівНа Черкащині з’явилась нова хвиля звернень шахраїв від імені керівництва фіскальної служби до бізнесу. За повідомленнями платників вимагателі поводяться вкрай зухвало, напористо і переконливо.

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Черкаській області.

Начальник управління Максим Криштопа закликає платників бути обачними, не піддаватись на провокації, рішуче відмовлятись від співробітництва із зловмисниками та обов’язково попереджати інших про активізацію вимагателів із доведенням позиції фіскальної служби.

Вкотре він наголошує, що ніхто не може звертатись із незаконними вимогами від імені ДФС і вимагателі не мають жодного відношення до служби. "Я, мої заступники і колеги – ми постійно застерігаємо бізнес від виконання незаконних вимог зловмисників. Наголошуємо на всіх заходах. Підключені всі можливі засоби оповіщення. Нас підтримують і допомагають громадські організації і активісти. Дякую за довіру і розраховую на максимальне поширення інформації про вимагателів та попередження черкащан", – сказав начальник ГУ ДФС у Черкаській області.

Тематична гаряча лінія головного управління ДФС у Черкаській області (0472) 33-91-34.
Наверх