Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Здоров'я / Устименко Олег 17 лис 2017 10:10

Названі хвороби, від яких вбережуть яблука

Названі хвороби, від яких вбережуть яблукаВсім відомо, що яблука не просто найпоширеніший і доступний фрукт, збагачений вітамінами і мінералами, а й продукт, який дуже корисний для здоров'я.

Правда, корисними яблука можна назвати тільки в тому випадку, якщо їсти їх разом з шкіркою, тому як в їх м'якоті міститься мізерна кількість тих речовин, які ми хочемо з них отримати.

Вчені неодноразово досліджували вплив яблук на здоров'я і організм жінок, чоловіків, дітей і людей похилого віку, в результаті чого зробили кілька висновків щодо того, для чого корисний даний фрукт і чому.

Що такого вміщує в собі яблуко, від чого його називають Суперфуд?

Яблука багаті нутрієнтами, які забезпечують нормальну життєдіяльність організму. Нутрієнти діляться на макро- і мікроелементи, а також амінокислоти, які прискорюють обмін речовин і поліпшують травлення в цілому. Плюс до всього, дані речовини піклуються про те, щоб процеси передчасного старіння не подужає організм людини і він якомога довше залишався молодим і здоровим.

Які захворювання можна попередити, якщо включити в раціон харчування яблука?

- рак грудей, простати, кишечника і легень;
- інфаркти та інсульти, а також інші захворювання серця і судин;
- ожиріння і цукровий діабет;
- бронхіт, астма, пневмонія та інші захворювання дихальних органів.

Їжте яблука щодня і кожен раз вибирайте різні сорти, тому як набір компонентів в них теж відрізняється і то, що є в червоному яблуці, того може не бути в зеленому.
Наверх