Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Суспільство 11 лис 2017 02:08

ПРАЦІВНИКИ МОШНІВСЬКОГО СІЛЬСЬКОГО БУДИНКУ КУЛЬТУРИ ВІДЗНАЧИЛИ ПРОФЕСІЙНЕ СВЯТО

ПРАЦІВНИКИ МОШНІВСЬКОГО СІЛЬСЬКОГО БУДИНКУ КУЛЬТУРИ ВІДЗНАЧИЛИ ПРОФЕСІЙНЕ СВЯТО9 листопада в Україні відзначали Всеукраїнський день працівників культури і майстрів народного мистецтва.

Чи не вперше всі працівники Мошнівського сільського Будинку культури зібрались разом, щоб в дружньому колі поспілкуватись поза межами робочого місця, згадати цікаві моменти професійного життя та людей, які в різні роки розвивали культуру на селі, відчути значимість та потрібність своєї професії, розважитись та дійсно відчути, що сьогодні наше свято.

Щиро вдячні всім, хто завітав з привітаннями, а це - Голова села Мошни Богдан Вікторович Шкарбута та депутат Черкаської районної ради Володимир Михайлович Шимановський, секретар Мошнівської сільської ради Тамара Василівна Дужа та головний бухгалтер Світлана Борисівна Годловська, директор ПРАТ ЧОП «Агротехсервіс» Ігор Анатолійович Кропивник, директор ТОВ «Мошнівська МТС» Вікторія Анатоліївна Дудник, приватні підприємці села. Приємною несподіванкою стали для нас привітання від наших колег, двох директорів Будинку культури різних років – Олександра Анатолійовича Павлова та Ганни Григорівни Грицик.

Ми дійсно відчули , що в нас сьогодні свято, що наша професія і важлива, і потрібна всім. І дуже приємно було отримати в цей день не тільки щирі привітання, а й приємні подарунки.

Оформити свято нам допомогла ПП Олена Іванівна Скрипка. Смачні страви та швидке професійне обслуговування забезпечили працівники закладу. За що ми їм всім щиро вдячні, бо не дарма є найближчими сусідами.

Дякуємо всім. І хочемо сказати, що будемо робити все від нас залежне, щоб берегти, примножувати та розвивати культуру та дозвілля рідного краю.

Директор Мошнівського СБК Леся Гаврилюк
ПРАЦІВНИКИ МОШНІВСЬКОГО СІЛЬСЬКОГО БУДИНКУ КУЛЬТУРИ ВІДЗНАЧИЛИ ПРОФЕСІЙНЕ СВЯТОПРАЦІВНИКИ МОШНІВСЬКОГО СІЛЬСЬКОГО БУДИНКУ КУЛЬТУРИ ВІДЗНАЧИЛИ ПРОФЕСІЙНЕ СВЯТОПРАЦІВНИКИ МОШНІВСЬКОГО СІЛЬСЬКОГО БУДИНКУ КУЛЬТУРИ ВІДЗНАЧИЛИ ПРОФЕСІЙНЕ СВЯТОПРАЦІВНИКИ МОШНІВСЬКОГО СІЛЬСЬКОГО БУДИНКУ КУЛЬТУРИ ВІДЗНАЧИЛИ ПРОФЕСІЙНЕ СВЯТОПРАЦІВНИКИ МОШНІВСЬКОГО СІЛЬСЬКОГО БУДИНКУ КУЛЬТУРИ ВІДЗНАЧИЛИ ПРОФЕСІЙНЕ СВЯТОПРАЦІВНИКИ МОШНІВСЬКОГО СІЛЬСЬКОГО БУДИНКУ КУЛЬТУРИ ВІДЗНАЧИЛИ ПРОФЕСІЙНЕ СВЯТОПРАЦІВНИКИ МОШНІВСЬКОГО СІЛЬСЬКОГО БУДИНКУ КУЛЬТУРИ ВІДЗНАЧИЛИ ПРОФЕСІЙНЕ СВЯТОПРАЦІВНИКИ МОШНІВСЬКОГО СІЛЬСЬКОГО БУДИНКУ КУЛЬТУРИ ВІДЗНАЧИЛИ ПРОФЕСІЙНЕ СВЯТОПРАЦІВНИКИ МОШНІВСЬКОГО СІЛЬСЬКОГО БУДИНКУ КУЛЬТУРИ ВІДЗНАЧИЛИ ПРОФЕСІЙНЕ СВЯТОПРАЦІВНИКИ МОШНІВСЬКОГО СІЛЬСЬКОГО БУДИНКУ КУЛЬТУРИ ВІДЗНАЧИЛИ ПРОФЕСІЙНЕ СВЯТОПРАЦІВНИКИ МОШНІВСЬКОГО СІЛЬСЬКОГО БУДИНКУ КУЛЬТУРИ ВІДЗНАЧИЛИ ПРОФЕСІЙНЕ СВЯТОПРАЦІВНИКИ МОШНІВСЬКОГО СІЛЬСЬКОГО БУДИНКУ КУЛЬТУРИ ВІДЗНАЧИЛИ ПРОФЕСІЙНЕ СВЯТОПРАЦІВНИКИ МОШНІВСЬКОГО СІЛЬСЬКОГО БУДИНКУ КУЛЬТУРИ ВІДЗНАЧИЛИ ПРОФЕСІЙНЕ СВЯТО
Наверх