Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Суспільство / Культура 10 лис 2017 04:45

НОВИНКИ МОШНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ БІБЛІОТЕКИ

Мошнівська сільська бібліотека завдячуючи Голові села Богданові Шкарбуті та депутатам сільської ради поповнилася 75 новими цікавими книгами.

Короткий опис деяких книг:

НОВИНКИ МОШНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ БІБЛІОТЕКИДаша була турботливою донькою та онукою, щиро любила Льошу, мріяла про весілля, затишний будинок і дітей. Але батьки відвернулися від своєї слухняною дочки, наречений — від чистої нареченої, престижна клініка — від кращої медсестри. У чому її провина? Лише в доброму серці і прагненні допомогти тим, хто потребує цього.

У той фатальний день після аварії на туманній трасі понівечене залізо було залито кров'ю. Даша, забувши про свої рани, намагалася допомогти постраждалим, але доля зіграла з нею злий жарт. Хвороба, якою вона заразилася, рятуючи інших, невиліковна.

Вона повинна знайти в собі сили жити далі — стільки, скільки їй відведено, щоб все-таки знайти того, хто буде поруч з нею в горі і в радості ...



НОВИНКИ МОШНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ БІБЛІОТЕКИУ селі все про всіх знають. Нічого не приховаєш. Тим більше – палку пристрасть дівчини-школярки Катерини до одруженого чоловіка Романа, батька її однокласника Олександра. Але невдовзі хлопець гине. У його трагічній смерті звинувачують Катю. Дівчина страждає. Та біда одна не ходить...

Куди подітися засудженій громадою, наляканій та самотній Каті?











НОВИНКИ МОШНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ БІБЛІОТЕКИЦе історії про закоханих та покинутих, про щасливих і тих, хто загубив себе, про романтику та буденність, про жінок і чоловіків, про тебе й про мене. Деякі з цих оповідань солодкі, як збиті з ваніллю вершки або справжнє кохання. Інші — гіркі, як свіжозварена кава або спогади про доленосні події нашого недалекого минулого. Треті ще довго залишають по собі аромат цинамону, мускатного горіха та містичних збігів...

Думками, які народжуються за горнятком кави, діляться Наталія Гурницька, Галина Вдовиченко, Вікторія Гранецька, Дара Корній та інші автори.










НОВИНКИ МОШНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ БІБЛІОТЕКИВсе життя Іветта присвятила хворому синові Платону.

Старша дочка Ліда змушена, як і мати, доглядати за братом, жертвуючи всим. А мати вирішила купити сину живу ляльку, яка б задовольняла природні потреби юнака. Так у родині з`явилася Рая, і... Світло однієї любові розігнало морок іншої.

Саме тепер Ліда дізналася, що Платон і сільське дівча не єдині маріонетки в руках Іветти.












НОВИНКИ МОШНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ БІБЛІОТЕКИДраматична історія забороненого кохання юної дівчини до набагато старшого за неї одруженого польського шляхтича, яка розгортається в атмосфері Львова XIX сторіччя!

Що це — мінлива пристрасть чи справжні почуття? Для неї — це перше кохання, для нього — мабуть, уже й останнє...

Чи отримають закохані шанс змінити власну долю, залишитись разом і чи взагалі можливо побудувати щастя, балансуючи на краю прірви та порушуючи всі можливі заборони?











НОВИНКИ МОШНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ БІБЛІОТЕКИТри жінки, три нелегкі долі, три шляхи до кохання...

У неї було дивне ім'я і дивовижна доля. Даза, дочка радянського чиновника, у 30-х роках пройде пекло дитбудинку, а після війни опиниться у вирі повстанської боротьби. Її донька Віталія, витончена естетка, покохає кримінального авторитета. Онуці Олесі в наш буремний час теж доведеться боротися за кохання...














НОВИНКИ МОШНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ БІБЛІОТЕКИКоли Червона армія почала палити села, коли три її брати загинули у боях з радянськими військами, тендітна Маруся взяла в руки зброю і стала отаманом козацького загону.

Вона була надзвичайно вродлива і надзвичайно небезпечна, вона не жаліла ворогів і рятувала своїх людей, ризикуючи власним життям. Вона вміла любити і ненавидіти. Та чи зуміє коханий Мирон врятувати її від помсти більшовиків? Чи буде їхнє кохання сильнішим за смерть?












НОВИНКИ МОШНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ БІБЛІОТЕКИУкраїнець, вояк Французького іноземного леґіону, отримує смертельно небезпечне завдання вивезти із заблокованої Чечні дочку генерала, на яку полюють російські спецслужби.

Чи вдасться йому, уникнувши численних небезпек, вижити і знайти дівчину? Хто вона насправді?















НОВИНКИ МОШНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ БІБЛІОТЕКИНемов круки злетілися на українську землю більшовики, аби розвалити заможні господарства, а часом і забрати життя. Отаман Чорний Ворон починає боротьбу з НКВС. Він зміг урятувати кохану жінку. Але чи побачить колись її знову?

















НОВИНКИ МОШНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ БІБЛІОТЕКИНаписаний від імені жінки роман показує доволі похмуру історію розслідування вбивства. Автор будує світ сильної, але психічно неврівноваженої жінки, котра ніяк не може вирішити, заради чого (крім власних емоцій) можна жити далі.

Відверті сцени, складні питання, неоднозначні відповіді.













НОВИНКИ МОШНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ БІБЛІОТЕКИУ цьому романі загадок більше, ніж відгадок. Хто такий дивний обліковець? Обліковця має кожна людина, але вони — не янголи-охоронці. Їх бачать лише діти й божевільні, їхнє завдання — не охороняти, а рахувати. Що саме? Навіщо? На деякі запитання люди не мають права знати відповіді.















Ласкаво просимо до Мошнівської сільської бібліотеки !
Наверх