Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Головне / Суспільство 06 лис 2017 17:06

УВАГА! ПОТРІБНА ДОПОМОГА!

УВАГА! ПОТРІБНА ДОПОМОГА!Кожному з нас доля дарує першого вчителя, який веде нас дивними стежками пізнання світу. Добре, якщо він стає твоїм другом і порадником, прикладом. Він буде завжди поруч: у радості й біді, у ваганні і прийнятті життєвих рішень. Як важливо мати такого учителя у житті!

Таким Першим Учителем для кількох поколінь мошнівських школярів стала Лідія Іванівна Моргун. Вона пам'ятає кожного свого учня, адже більше 40 років серце віддівала дітям - і це не високі слова. Її вихованці завдячують Учителю багатьма найкращими рисами свого характеру та поведінки: любов’ю до людей, до рідної землі, працелюбністю, відповідальністю. І кожен з них знає, що з Лідією Іванівною можна поділитися радістю - і вона щиро порадіє і буде горда за досягнення своїх діток, а можна прийти за мудрою порадою - і вона ніколи не відмовить.

Сьогодні ж допомога потрібна Лідії Іванівні. Проведена на днях операція дозволила уникнути ампутації ноги, проте попереду період реабілітації, який вимагає значних коштів.

Звертаюся до всіх небайдужих з проханням підтримати Лідію Іванівну. Картковий рахунок Приватбанку 5168 7427 0559 3535, отримувач Моргун Л.І.


Наверх