Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Фотоновини / Черкаський район. Новини 02 лис 2017 10:06

Відбулась робоча поїздка голови районної ради Олексія Собка до Мошнівської районної лікарні

Відбулась робоча поїздка голови районної ради Олексія Собка до Мошнівської районної лікарні1 листопада 2017 року голова районної ради Олексій Собко та заступник голови районної ради Сергій Степанюк перебували з робочим візитом у Мошнівській районній лікарні села Мошни, де зустрілися з головним лікарем установи Любов'ю Іващук.

Метою поїздки слугувало використання бюджетних коштів, які були виділені депутатами районної ради в сумі 200,0 тис.грн. на облаштування рентгенкабінету та визначення дати завершення будівельних робіт.

В свою чергу головний лікар Мошнівської районної лікарні Любов Миколаївна поінформувала керівників щодо проведених будівельних робіт та на місці оглянули їх хід виконання.

Також обговорено проблемні питання щодо завершення будівельних робіт та термін вводу в експлуатацію об’єкта. За словами головного лікаря планується до початку грудня місяця цього року завершити всі роботи з облаштування та відкриття рентгенівського кабінету.

Також керівництво відвідало поліклінічне відділення Мошнівської районної лікарні де закінчується ремонт даного приміщення з облаштуванням кабінетів для прийому пацієнтів.

В свою чергу голова районної ради Олексій Собко поцікавився у головного лікаря щодо динаміки відвідування пацієнтами за 9 місяців поточного року. Він підкреслив, що на сьогодні вкладаються не малі кошти в розвиток медичної галузі району.

Нагадаємо, що депутатським корпусом на початку року було виділено кошти в сумі 1,7 млн.грн для придбання сучасного рентгенівського апарату, що дасть можливість більш якісно обстежувати мешканців Мошнівського куща, який складає майже 18 тис. осіб.

Відділ інформаційного забезпечення та взаємодії з ЗМІ Черкаської районної ради
Відбулась робоча поїздка голови районної ради Олексія Собка до Мошнівської районної лікарніВідбулась робоча поїздка голови районної ради Олексія Собка до Мошнівської районної лікарніВідбулась робоча поїздка голови районної ради Олексія Собка до Мошнівської районної лікарніВідбулась робоча поїздка голови районної ради Олексія Собка до Мошнівської районної лікарніВідбулась робоча поїздка голови районної ради Олексія Собка до Мошнівської районної лікарніВідбулась робоча поїздка голови районної ради Олексія Собка до Мошнівської районної лікарні
Наверх