Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Економіка 08 лис 2017 00:45

Підприємці зможуть перевірити онлайн, чи загрожує їм комплексна перевірка у 2018 рці

Підприємці зможуть перевірити онлайн, чи загрожує їм комплексна перевірка у 2018 рціДержавна регуляторна служба України спільно з Міністерством економічного розвитку і торгівлі України та за підтримки Офісу ефективного регулювання запустила пілотний модуль планування заходів державного нагляду (контролю).

За допомогою пілотного модуля було автоматично сформовано проект Плану здійснення комплексних заходів державного нагляду (контролю) на 2018 рік на основі пропозицій самих органів державного нагляду та контролю.

Перевірити, чи включено конкретного суб’єкта господарювання до проекту, можливо безкоштовно та без реєстрації на сайті пілотного модуля.

Пошук можливий за назвою суб’єкта господарювання або за його кодом ЄДРПОУ.

У регуляторній службі звертають увагу, що суб’єкт господарювання має право відмовитися від проведення комплексної планової перевірки, звернувшись листом до Державної регуляторної служби України. Тоді перевірка буде проводитись згідно з окремими річними планами органів держнагляду.

Планові заходи здійснюються відповідно до річних планів, що затверджуються органом державного нагляду (контролю) не пізніше 1 грудня року, що передує плановому (плановим періодом вважається рік, який обчислюється з 1 січня по 31 грудня планового року).

За наявності у суб’єкта господарювання відокремлених підрозділів планові перевірки можуть здійснюватися одночасно в усіх відокремлених підрозділах протягом строку здійснення одного планового заходу.

Внесення одного й того самого суб’єкта господарювання до планів перевірок різних органів державного нагляду є підставою для проведення щодо такого суб’єкта господарювання комплексного планового заходу державного нагляду (контролю).
Наверх