Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Суспільство 20 жов 2017 00:12

В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ ПРОЙШОВ ДОБРОЧИННИЙ ЯРМАРОК ДОБРА І МИЛОСЕРДЯ (ФОТО)

В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ ПРОЙШОВ ДОБРОЧИННИЙ ЯРМАРОК ДОБРА І МИЛОСЕРДЯ (ФОТО)За ініціативи учнівського самоврядування Мошнівської ЗОШ І-ІІІ ст.ст. 19 жовтня був організований шкільний ярмарок добра і милосердя.

Все було, як на справжньому ярмарку: охочих було стільки, що коридором не можна було вільно пройти. Скрізь лунав гамір, жарти, учні запрошували до свого столу, рекламували товар, у який було вкладено часточку душі.

Усі учасники отримали неабияке задоволення. А найприємніше те, що захід став місією доброчинності. За виручені кошти лідерами учнівського самоврядування будуть придбані подарунки, теплий одяг та шкільне приладдя для хлопчика з особливими освітніми потребами, якій є учнем нашої школі, але за станом здоров’я навчається на дому.

Зі словами найщирішої вдячності ми хочемо звернутися до батьків. Не зважаючи на великий асортимент випічки в магазинах, батьки разом з дітьми залюбки долучились до проведення доброчинного заходу та власноруч приготували безліч домашніх ласощів! Нехай ніколи не міліє ріка Вашої доброти, а зерна любові та добра, посіяні у душі дітей, проростуть рясним врожаєм!

Анжеліка Моїсеєва
В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ ПРОЙШОВ ДОБРОЧИННИЙ ЯРМАРОК ДОБРА І МИЛОСЕРДЯ (ФОТО)В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ ПРОЙШОВ ДОБРОЧИННИЙ ЯРМАРОК ДОБРА І МИЛОСЕРДЯ (ФОТО)В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ ПРОЙШОВ ДОБРОЧИННИЙ ЯРМАРОК ДОБРА І МИЛОСЕРДЯ (ФОТО)В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ ПРОЙШОВ ДОБРОЧИННИЙ ЯРМАРОК ДОБРА І МИЛОСЕРДЯ (ФОТО)
Наверх