Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Шкарбута Богдан / Головне / Суспільство 14 жов 2017 00:25

ПРИВІТАННЯ ГОЛОВИ СЕЛА МОШНИ БОГДАНА ШКАРБУТИ З ДНЕМ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ, ДНЕМ УКРАЇНСЬКОГО КОЗАЦТВА ТА СВЯТОМ ПОКРОВИ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ

ПРИВІТАННЯ ГОЛОВИ СЕЛА МОШНИ БОГДАНА ШКАРБУТИ З ДНЕМ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ, ДНЕМ УКРАЇНСЬКОГО КОЗАЦТВА ТА СВЯТОМ ПОКРОВИ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ
Дорогі земляки!


Прийміть щирі вітання зі святами – Днем захисника України, Покрови Пресвятої Богородиці і Днем Українського козацтва!


Ці знаменні дати нерозривно пов’язані між собою, увібрали в себе багаті і славні козацькі традиції, уособлюють мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі на протязі всієї багатовікової української історії, символізують зв’язок поколінь, давню історичну традицію, а тому особливо шануються українцями.

Пресвята Богородиця вважалася покровителькою і заступницею славного війська козацького та всього українського люду. І сьогодні ми звертаємось до Матері Божої з проханням про мир, добро, благополуччя, про гідне і щасливе майбутнє нашого народу. Аби на людей зійшла благодать, а душі наповнилися любов’ю, щирістю і всепрощенням.

В цей урочистий день ми вітаємо усіх, хто причетний до високого звання Захисника України, звання єдиного для всіх: від вкритих сивиною і увінчаних нагородами ветеранів, до молоді, яка лише нещодавно одягла військову форму. І цього зв'язку не порушать навіть найбільші зміни в сучасному світі.
Цей день уособлює героїзм, силу духу та доблесну працю. Цей день – це велика подія для всіх, хто любить нашу рідну землю, цінує її свободу та незалежність.

Сердечно бажаю Вам міцного здоров'я, щастя, бадьорості духу та родинної злагоди, радості і добра! Нехай в Україні завжди панує мир та злагода! Нехай єднає нас незгасне світло віри і допомагає високе покровительство Пресвятої Богородиці!

Голова села Мошни Богдан Шкарбута
Наверх