Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Культура 09 жов 2017 17:03

УЧАСНИКИ ХУДОЖНЬОЇ САМОДІЯЛЬНОСТІ МОШНІВСЬКОГО БУДИНКУ КУЛЬТУРИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В ОБЛАСНОМУ ОГЛЯДІ ТВОРЧИХ КОЛЕКТИВІВ

УЧАСНИКИ ХУДОЖНЬОЇ САМОДІЯЛЬНОСТІ МОШНІВСЬКОГО БУДИНКУ КУЛЬТУРИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В ОБЛАСНОМУ ОГЛЯДІ ТВОРЧИХ КОЛЕКТИВІВ7 жовтня в Палаці культури ім. Гулака-Артемовського м. Городище відбувся регіональний огляд вокально-хорових творчих колективів районів Черкаської області.

Свої колективи представили Шполянський, Корсунь-Шевченківський, Городищенський, Смілянський та Черкаський райони.

Побували на огляді та гідно представили свій Черкаський район та рідне село і колективи Мошнівського сільського Будинку культури - Народний аматорський хоровий колектив "Мошногори", Жіночий вокальний ансамбль "Любисток" та Чоловічий гурт "Козаки". Керівником цих колективів є людина з невичерпною життєвою енергією - Раїса Іванівна Полатайко.

Дні та години виснажливих репетицій не пройшли дарма, наші колективи гідно презентували себе та ще раз довели, що являються справжніми творчими діамантами Мошен і району.

Щиро вдячні всім учасникам за підготовку і участь в огляді, та висловлюємо подяку Голові села Мошни Богданові Шкарбуті за постійну підтримку та допомогу в наданні транспорту.

Дай Боже Всім здоров'я, сили та творчого натхнення прославляти свій край та людей.

директор Мошнівського СБК Леся Гаврилюк
УЧАСНИКИ ХУДОЖНЬОЇ САМОДІЯЛЬНОСТІ МОШНІВСЬКОГО БУДИНКУ КУЛЬТУРИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В ОБЛАСНОМУ ОГЛЯДІ ТВОРЧИХ КОЛЕКТИВІВУЧАСНИКИ ХУДОЖНЬОЇ САМОДІЯЛЬНОСТІ МОШНІВСЬКОГО БУДИНКУ КУЛЬТУРИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В ОБЛАСНОМУ ОГЛЯДІ ТВОРЧИХ КОЛЕКТИВІВУЧАСНИКИ ХУДОЖНЬОЇ САМОДІЯЛЬНОСТІ МОШНІВСЬКОГО БУДИНКУ КУЛЬТУРИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В ОБЛАСНОМУ ОГЛЯДІ ТВОРЧИХ КОЛЕКТИВІВУЧАСНИКИ ХУДОЖНЬОЇ САМОДІЯЛЬНОСТІ МОШНІВСЬКОГО БУДИНКУ КУЛЬТУРИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В ОБЛАСНОМУ ОГЛЯДІ ТВОРЧИХ КОЛЕКТИВІВ
Наверх