Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Головне / Суспільство / Культура / Спорт / Відомі уродженці / Новини освіти 03 жов 2017 12:52

«ЛЮДИНА РОКУ – МОШНИ 2017»: ДО УВАГИ ПІДПРИЄМСТВ, УСТАНОВ І ОРГАНІЗАЦІЙ СЕЛА МОШНИ!

«ЛЮДИНА РОКУ – МОШНИ 2017»: ДО УВАГИ ПІДПРИЄМСТВ, УСТАНОВ І ОРГАНІЗАЦІЙ СЕЛА МОШНИ!
ДО УВАГИ ПІДПРИЄМСТВ, УСТАНОВ І ОРГАНІЗАЦІЙ СЕЛА МОШНИ!


Нагадуємо, що 10 жовтня спливає термін висунення претендентів на участь в загальносільському конкурсі «Людина року – Мошни 2017».


Конкурс проводиться з ініціативи Благодійного фонду «З УКРАЇНОЮ В СЕРЦІ» (Президент – Олег УСТИМЕНКО) при підтримці Голови села Мошни Богдана ШКАРБУТИ.

Конкурс проводиться з метою виявлення визначних і талановитих особистостей, відзначення інтелектуальної та професійної еліти села, нагородження громадян за найбільш вагомі професійні досягнення в управлінській, економічній, господарській, соціальній, культурній, науковій та громадсько-політичній діяльності.

Переможці визначатимуться за номінаціями: «Регіональний лідер», «Громадський діяч», «Депутат», «Благодійник», «Служіння Громаді», «Підприємство», «Підприємець», «Меценат», «Працівник місцевого самоврядування», «Працівник сфери обслуговування», «Працівник охорони здоров’я», «Працівник освіти», «Працівник сільського господарства», «Діяч культури і мистецтв», «Спортсмен», «Юний талант».

В Конкурсі можуть приймати участь громадяни, які проживають або працюють на території села Мошни.

Для участі в Конкурсі трудові колективи, професійні спілки, підприємства, установи, громадські організації, осередки політичних партій, інші громадські об’єднання, що діють на території Мошнівської сільської ради, звертаються до Організаційного комітету Конкурсу з листом-клопотанням про висунення претендентів на участь у Конкурсі у визначених номінаціях, в якому зазначається: П.І.Б. претендента, дата народження, коротка характеристика і біографічна довідка, заслуги чи професійні досягнення, за які претендент висувається на участь у Конкурсі.

Листи-клопотання надсилаються на електронну адресу [email protected], або на поштову адресу: 19615, с.Мошни, вул.Савченка, 284 з поміткою «Людина року» до 10 жовтня 2017 року.

Після розгляду клопотань Організаційний комітет приймає рішення про номінацію претендента.

Визначення переможців проходитиме шляхом голосування мешканців села.

Списки номінантів на звання "Людина року" у кожній номінації, перебіг і результати Конкурсу друкуватимуться на сторінках Інформаційного порталу «Наші Мошни».

Нагородження переможців Конкурсу «Людина року – Мошни 2017» відбудеться на фінальному гала-шоу в грудні 2017 року.

Спеціальна пропозиція для підприємств і підприємців села Мошни!


У всі часи ділові, заповзятливі люди прагнули не тільки досягти матеріального успіху, але і залишити свій слід в історії села, міста, краю, країни, запам’ятатися добрими справами.

Запрошуємо Вас долучитись до організації першого в історії нашого села проекту «Людина року» шляхом надання благодійної спонсорської допомоги на проведення конкурсу.

Зі свого боку ми зобов’язуємося розміщувати Вашу рекламу в усіх заходах та публікаціях нашого проекту в ЗМІ та на фінальному гала-шоу. Ми готові сприяти просуванню Вашого бренду та підтриманню доброї репутації Вашого підприємства.

З питання співпраці звертайтеся за телефоном +380 93 970 64 79.

Оргкомітет Конкурсу «Людина року – Мошни 2017»
Наверх