Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) «Лісова казка» с.Мошни Мошнівської сільської ради Черкаського району Черкаської області. Адреса: вул. Савченка, 29, Черкаський район Черкаська область, 19615 тел.(0472)30-22-95, [email protected]

Інформація / Лісова Казка / Суспільство 28 вер 2017 00:53

ПРАЦІВНИКІВ ДНЗ "ЛІСОВА КАЗКА" ПРИВІТАЛИ З ДНЕМ ВИХОВАТЕЛЯ І ВСІХ ДОШКІЛЬНИХ ПРАЦІВНИКІВ

ПРАЦІВНИКІВ ДНЗ "ЛІСОВА КАЗКА" ПРИВІТАЛИ З ДНЕМ ВИХОВАТЕЛЯ І ВСІХ ДОШКІЛЬНИХ ПРАЦІВНИКІВ27 вересня у День вихователя і всіх дошкільних працівників за доброю традицією до дитячого садочку "Лісова казка" Мошнівської сільської ради з подарунками та квітами завітали гості - Голова села Мошни Богдан ШКАРБУТА та представники Групи компаній "МАЇС" депутат Мошнівської сільської ради Сергій ПАСЄКА та Василь СКОРОБАГАТЬКО.

Мета цього свята – підняття престижності професії вихователя дошкільного навчального закладу, об’єднання потенціалу дошкільної освіти усіх регіонів України, привернення уваги до дошкільних навчальних закладів.

Щирі побажання зі святом та солодкі подарунки отримали цього дня від гостей працівниці "Лісової казки". Богдан ШКАРБУТА розповів про здобутки, які видно неозброєним оком і які вивели наш садочок в когорту кращих в Черкаському районі, та плани з розбудови ДНЗ. Із останнього - це сучасні енергозберігаючі вікна та сучасна система альтернативного опалення, що дасть можливість, заощаджуючи на енергоносіях, спрямовувати кошти на розвиток інфраструктури дошкільного закладу.

Не є таємницею, що дитячий садок на окремому рахунку в Голови села, оскільки Богдан Вікторович сам є батьком чудових малюків, а любов та відповідальність за майбутнє села, за дітей - є стратегією розвитку успішної громади.

"Щиро вітаємо усіх працівників дошкілля із професійним святом! Бажаємо міцного здоров’я, творчості й наснаги у щоденній праці, радості від спілкування із вихованцями та вдячності від суспільства!", - зазначив Богдан ШКАРБУТА.
Наверх