Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Головне / Фотоновини / Суспільство 22 вер 2017 17:27

"ГЕРОЇВ ПАМ'ЯТАЄМО": ПАТРІОТИЧНИЙ АВТОФЛЕШМОБ ДО ДНЯ ПАМ'ЯТІ ЖЕРТВ ФАШИЗМУ, ДНЯ ПАРТИЗАНСЬКОЇ СЛАВИ ТА ДНЯ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ

"ГЕРОЇВ ПАМ'ЯТАЄМО": ПАТРІОТИЧНИЙ АВТОФЛЕШМОБ ДО ДНЯ ПАМ'ЯТІ ЖЕРТВ ФАШИЗМУ, ДНЯ ПАРТИЗАНСЬКОЇ СЛАВИ ТА ДНЯ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИВ рамках районного патріотичного автофлешмобу «Героїв пам’ятаємо» до Дня пам’яті жертв фашизму, Дня партизанської слави України і Дня захисника України в селі Мошни відбувся мітинг.

Вшанувати пам'ять воїнів-визволителів до нашого села завітали очільники Черкаського району, депутати Черкаської районної ради, представники ветеранських і патріотичних громадських організацій області і району.

Перед присутніми виступили Голова села Мошни Богдан ШКАРБУТА, Голова Черкаської районної ради Олексій СОБКО, депутат Черкаської районної ради Володимир ШИМАНОВСЬКИЙ, голова Черкаської обласної організації ветеранів Володимир ВЕРЕТІЛЬНИК.

Хвилиною мовчання учасники мітингу вшанували всіх загиблих в боротьбі за свободу України, в знак невмирущої слави та пам’яті поклали квіти до пам’ятника партизанам та до Обеліска Слави.

Ніколи не щезне з пам’яті людської, не відійде в забуття великий подвиг партизанів та підпільників , їх битва, їх перемога над фашизмом! Хай звершене батьками і дідами, усіма поколіннями, які пройшли війну, які і сьогодні захищають суверенітет та незалежність Батьківщини, наснажує нас на добрі справи, в ім’я зміцнення Української держави.
"ГЕРОЇВ ПАМ'ЯТАЄМО": ПАТРІОТИЧНИЙ АВТОФЛЕШМОБ ДО ДНЯ ПАМ'ЯТІ ЖЕРТВ ФАШИЗМУ, ДНЯ ПАРТИЗАНСЬКОЇ СЛАВИ ТА ДНЯ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ"ГЕРОЇВ ПАМ'ЯТАЄМО": ПАТРІОТИЧНИЙ АВТОФЛЕШМОБ ДО ДНЯ ПАМ'ЯТІ ЖЕРТВ ФАШИЗМУ, ДНЯ ПАРТИЗАНСЬКОЇ СЛАВИ ТА ДНЯ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ"ГЕРОЇВ ПАМ'ЯТАЄМО": ПАТРІОТИЧНИЙ АВТОФЛЕШМОБ ДО ДНЯ ПАМ'ЯТІ ЖЕРТВ ФАШИЗМУ, ДНЯ ПАРТИЗАНСЬКОЇ СЛАВИ ТА ДНЯ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ"ГЕРОЇВ ПАМ'ЯТАЄМО": ПАТРІОТИЧНИЙ АВТОФЛЕШМОБ ДО ДНЯ ПАМ'ЯТІ ЖЕРТВ ФАШИЗМУ, ДНЯ ПАРТИЗАНСЬКОЇ СЛАВИ ТА ДНЯ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ"ГЕРОЇВ ПАМ'ЯТАЄМО": ПАТРІОТИЧНИЙ АВТОФЛЕШМОБ ДО ДНЯ ПАМ'ЯТІ ЖЕРТВ ФАШИЗМУ, ДНЯ ПАРТИЗАНСЬКОЇ СЛАВИ ТА ДНЯ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ"ГЕРОЇВ ПАМ'ЯТАЄМО": ПАТРІОТИЧНИЙ АВТОФЛЕШМОБ ДО ДНЯ ПАМ'ЯТІ ЖЕРТВ ФАШИЗМУ, ДНЯ ПАРТИЗАНСЬКОЇ СЛАВИ ТА ДНЯ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ"ГЕРОЇВ ПАМ'ЯТАЄМО": ПАТРІОТИЧНИЙ АВТОФЛЕШМОБ ДО ДНЯ ПАМ'ЯТІ ЖЕРТВ ФАШИЗМУ, ДНЯ ПАРТИЗАНСЬКОЇ СЛАВИ ТА ДНЯ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ"ГЕРОЇВ ПАМ'ЯТАЄМО": ПАТРІОТИЧНИЙ АВТОФЛЕШМОБ ДО ДНЯ ПАМ'ЯТІ ЖЕРТВ ФАШИЗМУ, ДНЯ ПАРТИЗАНСЬКОЇ СЛАВИ ТА ДНЯ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ
Наверх