Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Суспільство / Новини освіти 05 вер 2017 01:53

ОСІННІ ФАНТАЗІЇ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ"

ОСІННІ ФАНТАЗІЇ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ"Ось і закінчилося літо! Пролетіли теплі дні. На зміну яскравим фарбам літа прийшли не менш красиві осінні переливи: жовтий, золотий, жовтогарячий, пурпурний.

Осінь - чудова пора, яка своєю красою надихає на створення чогось прекрасного. В ДНЗ «Лісова казка» вже стало доброю традицією проводити щорічну виставку на осінню тему. Цей рік не став винятком. 4 вересня в дитячому садку пройшла виставка осінніх виробів на тему "Осінні фантазії". В ній взяли участь всі вікові групи. Метою виставки стали популяризація декоративно-прикладної творчості, розвиток батьківської фантазії, спонукання участі батьків у суспільно-виховному житті дитячого садочку.

Батьки і діти дуже старалися, проявили свою фантазію, вміння. Дорослі з радістю прийняли пропозицію брати участь у виставці. Робили вироби з задоволенням, залучаючи до роботи по їх створенню своїх дітей. Безліч чудових ідей, творчі знахідки втілені в роботах, які довели, що осінь може бути казково-чарівною.

Головними критиками виставки стали, звичайно, діти. Вони з великим задоволенням розглядали твори, вихвалялися один перед одним своїми роботами.

Педагогічний колектив висловлює щиру подяку всім учасникам "Осінніх фантазій".
осінь, осінні переливи, батьки, діти, фантазія, творчі знахідки
ОСІННІ ФАНТАЗІЇ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ"ОСІННІ ФАНТАЗІЇ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ"ОСІННІ ФАНТАЗІЇ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ"ОСІННІ ФАНТАЗІЇ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ"ОСІННІ ФАНТАЗІЇ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ"ОСІННІ ФАНТАЗІЇ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ"ОСІННІ ФАНТАЗІЇ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ"ОСІННІ ФАНТАЗІЇ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ"ОСІННІ ФАНТАЗІЇ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ"ОСІННІ ФАНТАЗІЇ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ"ОСІННІ ФАНТАЗІЇ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ"ОСІННІ ФАНТАЗІЇ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ"ОСІННІ ФАНТАЗІЇ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ"ОСІННІ ФАНТАЗІЇ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ"ОСІННІ ФАНТАЗІЇ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ"
Наверх