Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Головне / Фотоновини / Суспільство / Новини освіти 02 вер 2017 08:29

ДЕНЬ ЗНАНЬ ВІДЗНАЧИЛИ В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ І-ІІІ СТУПЕНІВ

ДЕНЬ ЗНАНЬ ВІДЗНАЧИЛИ В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ І-ІІІ СТУПЕНІВПерший дзвоник в Мошнівській ЗОШ цьогоріч пролунав для сорок одного юного мошнівчанина.

На урочисту лінійку привітати першачків завітали Голова села Мошни Богдан ШКАРБУТА, депутат Черкаської районної ради Олександр МУЦАЛХАНОВ, депутати Мошнівської сільської ради - директор ПРАТ ЧОП "Агротехсервіс" Ігор КРОПИВНИК, директор Мошнівського сільського Будинку культури Леся ГАВРИЛЮК і заступник Генерального директора ТОВ АПК "Маїс" Сергій ПАСЄКА, директор ТОВ "Мошнівська МТС" Вікторія ДУДНИК, настоятель Спасо-Преображенського храму протоієрей Олег МАРХАЛЕВИЧ. Теплі слова для юних мошнівчан ленали з вуст директора Мошнівської ЗОШ Наталії МАЙДАНІК.

Кращі викладачі і учні за результатами минулого навчального року були відзначені грамотами Черкаської районної ради і Черкаської районної державної адміністрації. Як зазначив Голова села Богдан ШКАРБУТА, всі відзначені вчителі отримають і матеріальну винагороду від Мошнівської сільської ради.

Голова села Мошни Богдан ШКАРБУТА і директор ПРАТ ЧОП "Агротехсервіс" Ігор КРОПИВНИК відвідали і перші уроки наймолодших школярів, де, крім настанов і побажань на навчання, вручили кожному учню необхідні набори шкільного приладдя.

Від учнівського колективу всіх присутніх на урочистостях танцем і піснею привітали учасники Ансамблю спортивного бального танцю "Флейм" і Вокально-інструментального ансамблю "CityLove".
ДЕНЬ ЗНАНЬ ВІДЗНАЧИЛИ В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ І-ІІІ СТУПЕНІВДЕНЬ ЗНАНЬ ВІДЗНАЧИЛИ В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ І-ІІІ СТУПЕНІВДЕНЬ ЗНАНЬ ВІДЗНАЧИЛИ В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ І-ІІІ СТУПЕНІВДЕНЬ ЗНАНЬ ВІДЗНАЧИЛИ В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ І-ІІІ СТУПЕНІВДЕНЬ ЗНАНЬ ВІДЗНАЧИЛИ В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ І-ІІІ СТУПЕНІВДЕНЬ ЗНАНЬ ВІДЗНАЧИЛИ В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ І-ІІІ СТУПЕНІВДЕНЬ ЗНАНЬ ВІДЗНАЧИЛИ В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ І-ІІІ СТУПЕНІВДЕНЬ ЗНАНЬ ВІДЗНАЧИЛИ В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ І-ІІІ СТУПЕНІВ
Наверх