Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Шкарбута Богдан / Фотоновини / Суспільство / Культура / Новини освіти 01 вер 2017 17:13

ОНОВЛЕНА МУЗИЧНА ШКОЛА УРОЧИСТО ВІДКРИЛА СВОЇ ДВЕРІ ДЛЯ МОШНІВСЬКИХ ДІТЛАХІВ

ОНОВЛЕНА МУЗИЧНА ШКОЛА УРОЧИСТО ВІДКРИЛА СВОЇ ДВЕРІ ДЛЯ МОШНІВСЬКИХ ДІТЛАХІВУ День знань Мошнівська дитяча музична школа урочисто відкрила свої двері на маленьких мошнівчан.

В період літніх канікул в школі було проведено капітальний ремонт і облаштування санітарного вузла і необхідних інженерних споруд. Ремонтні роботи здійснювались коштом Мошнівської сільської ради, яка виділила на це 28 тисяч гривень, та ПРАТ ЧОП "Агротехсервіс" (директор Ігор КРОПИВНИК), яке надало будівельних матеріали на суму 10 тисяч гривень. Хід будівництва особисто контролював Голова села Мошни Богдан ШКАРБУТА.

Від самого заснування музична школа не мала обладнаного в приміщенні санвузла, тож батьки і педагогічний колектив висловили Голові села щиру вдячність за турботу.

В свою чергу Богдан Вікторович і Ігор Анатолійович побажали дітлахам успіхів у навчанні і висловили сподівання, що вихованці Мошнівської дитячої музичної школи і далі радуватимуть односельців своїм талантом, творчими успіхами і перемогами.
ОНОВЛЕНА МУЗИЧНА ШКОЛА УРОЧИСТО ВІДКРИЛА СВОЇ ДВЕРІ ДЛЯ МОШНІВСЬКИХ ДІТЛАХІВОНОВЛЕНА МУЗИЧНА ШКОЛА УРОЧИСТО ВІДКРИЛА СВОЇ ДВЕРІ ДЛЯ МОШНІВСЬКИХ ДІТЛАХІВОНОВЛЕНА МУЗИЧНА ШКОЛА УРОЧИСТО ВІДКРИЛА СВОЇ ДВЕРІ ДЛЯ МОШНІВСЬКИХ ДІТЛАХІВОНОВЛЕНА МУЗИЧНА ШКОЛА УРОЧИСТО ВІДКРИЛА СВОЇ ДВЕРІ ДЛЯ МОШНІВСЬКИХ ДІТЛАХІВОНОВЛЕНА МУЗИЧНА ШКОЛА УРОЧИСТО ВІДКРИЛА СВОЇ ДВЕРІ ДЛЯ МОШНІВСЬКИХ ДІТЛАХІВОНОВЛЕНА МУЗИЧНА ШКОЛА УРОЧИСТО ВІДКРИЛА СВОЇ ДВЕРІ ДЛЯ МОШНІВСЬКИХ ДІТЛАХІВОНОВЛЕНА МУЗИЧНА ШКОЛА УРОЧИСТО ВІДКРИЛА СВОЇ ДВЕРІ ДЛЯ МОШНІВСЬКИХ ДІТЛАХІВОНОВЛЕНА МУЗИЧНА ШКОЛА УРОЧИСТО ВІДКРИЛА СВОЇ ДВЕРІ ДЛЯ МОШНІВСЬКИХ ДІТЛАХІВОНОВЛЕНА МУЗИЧНА ШКОЛА УРОЧИСТО ВІДКРИЛА СВОЇ ДВЕРІ ДЛЯ МОШНІВСЬКИХ ДІТЛАХІВОНОВЛЕНА МУЗИЧНА ШКОЛА УРОЧИСТО ВІДКРИЛА СВОЇ ДВЕРІ ДЛЯ МОШНІВСЬКИХ ДІТЛАХІВОНОВЛЕНА МУЗИЧНА ШКОЛА УРОЧИСТО ВІДКРИЛА СВОЇ ДВЕРІ ДЛЯ МОШНІВСЬКИХ ДІТЛАХІВ
Наверх