Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Шкарбута Богдан / Головне / Фотоновини / Суспільство 29 сер 2017 18:55

"ПЕРШИЙ РАЗ У ПЕРШИЙ КЛАС": ЯК ОБЛАСНІ КЕРІВНИКИ ІЗ СІЛЬСЬКИМ ГОЛОВОЮ МОШНІВСЬКІЙ МАЛЕЧІ ЗІБРАТИСЬ ДО ШКОЛИ ДОПОМАГАЮТЬ

"ПЕРШИЙ РАЗ У ПЕРШИЙ КЛАС": ЯК ОБЛАСНІ КЕРІВНИКИ ІЗ СІЛЬСЬКИМ ГОЛОВОЮ МОШНІВСЬКІЙ МАЛЕЧІ ЗІБРАТИСЬ ДО ШКОЛИ ДОПОМАГАЮТЬЗабезпеченність необхідним школярським приладдям діток з багатодітних сімей Мошнівської громади на сьогодні є одним з приорітетних завдань Голови села Богдана Шкарбути.

Вже декілька сімей безкоштовно отримали все необхідне для дитячої подорожі в незвідану Країну знань - в перший клас.

Напередодні Дня Знань до Мошен завітали і давні друзі села - Заступник Голови Черкаської обласної державної адміністрації Костянтин Омаргалієв та начальник Управління у справах сім'ї молоді та спорту Черкаської ОДА Максим Зеленський. Обласні керівники знайшли хвилинку в напруженому робочому графіку, щоб разом із Богданом Шкарбутою вручити «першачкам» Романчику та Артемчику Галкам омріяні сучасні шкільні ранці та інше шкільне приладдя. Батьки хлопчиків щиро дякували гостям за турботу та подарунки, а діти пообіцяли вчитися лише на відмінно!

«Мошнівська громада вдячна керівництву області за те, що вони приділяють щиру увагу не тільки соціально-економічним аспектам розвитку нашого села, а й переймаються і нашим майбутнім - нашою Мошнівською малечею», - зазначив Голова села Богдан Шкарбута.
"ПЕРШИЙ РАЗ У ПЕРШИЙ КЛАС": ЯК ОБЛАСНІ КЕРІВНИКИ ІЗ СІЛЬСЬКИМ ГОЛОВОЮ МОШНІВСЬКІЙ МАЛЕЧІ ЗІБРАТИСЬ ДО ШКОЛИ ДОПОМАГАЮТЬ"ПЕРШИЙ РАЗ У ПЕРШИЙ КЛАС": ЯК ОБЛАСНІ КЕРІВНИКИ ІЗ СІЛЬСЬКИМ ГОЛОВОЮ МОШНІВСЬКІЙ МАЛЕЧІ ЗІБРАТИСЬ ДО ШКОЛИ ДОПОМАГАЮТЬ"ПЕРШИЙ РАЗ У ПЕРШИЙ КЛАС": ЯК ОБЛАСНІ КЕРІВНИКИ ІЗ СІЛЬСЬКИМ ГОЛОВОЮ МОШНІВСЬКІЙ МАЛЕЧІ ЗІБРАТИСЬ ДО ШКОЛИ ДОПОМАГАЮТЬ
Наверх