Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Шкарбута Богдан / Головне / Суспільство 24 сер 2017 14:01

ВІТАННЯ ГОЛОВИ СЕЛА МОШНИ БОГДАНА ШКАРБУТИ З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

ВІТАННЯ ГОЛОВИ СЕЛА МОШНИ БОГДАНА ШКАРБУТИ З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ
Дорогі Мошнівчани!


Сердечно вітаю Вас із Днем Незалежності України!


Проголошення Незалежності 24 серпня 1991 року стало днем офіційного відліку новітньої історії нашої Держави.

Водночас, багатовікова спадщина наших Героїв дала нам фундамент для розвитку країни ще задовго до цього дня. І нині, коли четвертий рік за нашу волю проливається кров захисників України, державна Незалежність набула для нас нового значення. У час військової агресії проти нашої країни поняття державного суверенітету, особистої свободи стали не просто словами, а символами і дороговказами.

Те, якою Україна буде завтра, залежить від кожного із нас. Адже саме народ – єдине джерело влади у країні та рушій довгоочікуваних змін! У серцях народу України серпнева блакить неба і жовтогарячий зерновий лан зливаються барвами української державності в символ свободи та праці. Творення історії Батьківщини, її сьогодення і майбутнього — обов’язок кожного з нас, усього народу.

Усі великі успіхи нашої держави складаються з успіхів кожного небайдужого українця - як безліч річок і потічків зливаються в один могутній Дніпро. Тож давайте з нагоди найважливішого свята України щиро покладатися на успіх наших спільних дій і продовження активної співпраці, яка єднає нас, зміцнює нашу державу.

Нехай потужне джерело Вашого таланту і натхнення, незламного оптимізму та творчої будівничої енергії будуть прикладом служіння Україні, примножують її славу, наповнюють її криницю добробуту процвітанням та благополуччям. Нехай свято Незалежності духмяним серпневим запахом українського хліба принесе у Ваш дім щастя і добро, порозуміння та згуртованість, мир та любов!

Слава Україні!

З повагою,
Голова села Мошни Богдан ШКАРБУТА
Наверх