Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Політика / Суспільство 24 сер 2017 13:37

ПРИВІТАННЯ МОШНІВСЬКОГО ОСЕРЕДКУ ГРОМАДСЬКОГО РУХУ "НАРОДНИЙ КОНТРОЛЬ" З ДНЕМ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА ТА ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

ПРИВІТАННЯ МОШНІВСЬКОГО ОСЕРЕДКУ ГРОМАДСЬКОГО РУХУ "НАРОДНИЙ КОНТРОЛЬ" З ДНЕМ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА ТА ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ
Дорогі Мошнівчани!


Мошнівський осередок Громадського руху "Народний контроль" щиро вітає Вас з Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України!


Цьогоріч виповнюється 26 років з того пам’ятного моменту, як наша Україна зробила свій історичний вибір – утвердилася як суверенна і демократична держава зі своїм гімном, прапором та співучою солов’їною мовою.

Починаючи з епохи Київської Русі, доби мужньої козаччини чи героїчних часів Української Народної Республіки наші відважні предки прагнули жити і працювати незалежно, вільно сповідувати свою віру, мову, культуру і традиції, не зазнаючи при цьому поневірянь і утисків. Протягом багатьох століть українці виборювали омріяну свободу, жертвуючи життями справжніх патріотів, і лише у 1991 році вже наші сучасники здобули її.

Сьогодні свободолюбиві ідеали пам’ятної усім нам Революції Гідності, цілісність і єдність нашої держави на її східних рубежах захищають молоді нескорені патріоти та справжні Герої. Ці свідомі Українці утверджують ціною власного життя нову свідому Україну – саме таку, якою відкрила її для себе прогресивна європейська та світова спільнота. Ці Герої - наші з вами доньки і сини.

Спільними зусиллями ми з Вами, шановні друзі, мужньо борючи випробування, будуємо європейську державу, в якій наше майбутнє визначатиме Закон і Справедливість. Для цього потрібні громадянська злагода і патріотизм, натхненна праця і стабільність, які є важливими чинниками позитивних змін в країні.

У ці святкові дні бажаємо Вам міцного здоров’я , мудрості і наснаги у звитяжній праці, оптимізму та родинного затишку, впевненості у завтрашньому дні!

З повагою,
Мошнівський осередок Громадського руху "Народний контроль"
Наверх