Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Черкаський район. Новини 23 сер 2017 00:00

МОШНІВСКІ "ПІДКОРЮВАЧІ ЗМІЇВ" ПЕРЕМАГАЮТЬ НА МІЖНАРОДНІЙ АРЕНІ

МОШНІВСКІ "ПІДКОРЮВАЧІ ЗМІЇВ" ПЕРЕМАГАЮТЬ НА МІЖНАРОДНІЙ АРЕНІНещодавно в Скадовську відбувся шістнадцятий Міжнародний фестиваль повітряних зміїв, учасниками якого в цьому році були навіть спортсмени із США і Росії.

П’ятий раз у фестивалі брали участь вихованці Черкаської районної станції юних техніків, яких запросили як цьогорічних переможців Всеукраїнських змагань з повітряних зміїв.

- Владислав Шепіль довів, що він не випадково виборов дві золоті нагороди на Всеукраїнських змаганнях. Хлопець у Скадовську здобув золото у класі пласких зміїв, - розповів "Сільським обріям" Анатолій Журило.

За вісім днів фестивалю вихованці мали можливість побувати на заходах, які відбувалися у рамках п’ятнадцятого Всеукраїнського благодійного дитячого фестивалю “Чорноморські ігри 2017 ”, накупатись і позасмагати, оздоровитись фізично та духовно.

Таким цікавим та наповненим відпочинком вихованці завдячують своєму керівнику - методисту Черкаської районної станції юних техніків Володимиру Шепілю та Голові ради директорів Групи компаній “Маїс” Сергію Терещуку і його заступнику Таїсії Руснак, які з розумінням ставляться до проблем виховання підростаючого покоління і без допомоги яких участь у фестивалі була б неможливою.
Наверх