Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Новини освіти 14 сер 2017 17:13

ЗАВЕРШИЛИ РЕМОНТ МОШНІВСЬКОЇ МУЗИЧНОЇ ШКОЛИ

ЗАВЕРШИЛИ РЕМОНТ МОШНІВСЬКОЇ МУЗИЧНОЇ ШКОЛИКошти спрямували на умовах співфінансування з районного та місцевого бюджету, до яких долучили спонсорську допомогу від ПРАТ ЧОП «Агротехсервіс». Загалом ремонту зробили на 75 тисяч гривень.

Про це пишуть "Сільські обрії".

Роботи тривали з липня по серпень. За кошти із районного бюджету в приміщенні провели ремонт та оновили матеріально-технічну базу, зокрема, придбали музичні інструменти. Повністю відремонтували актову залу. На 29 тисяч гривень, спрямованих із сільського бюджету, та 10 тисяч спонсорської допомоги в музичній школі обладнали санвузол і підвели каналізацію.

− Тепер нам є де проводити вокальні конкурси, концерти, батьківські збори та урочисті заходи. За сприяння влади різних рівнів, дітям створені комфортні умови для навчання, – зазначає директор музичної школи Людмила Гончаренко.

Для потреб школи також придбали сучасний комп’ютер, який під’єднали до мережі Інтернет.

Окрім того, місцевим музикам відремонтували рояль та придбали нову професійну апаратуру: мікрофони, мікшери, музичні колонки та стійки для гітари.

− Гадаю, можна задуматись й над розширенням філіалів музичної школи. У нас щороку збільшується кількість творчо обдарованої молоді, яких потрібно підтримати в розвитку їх талану, − зауважив голова районної адміністрації Анатолій Яріш.

Наразі в Мошнівській музичній школі, враховуючи філіали, навчається 120 учнів.
Наверх