Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Шкарбута Богдан / Фотоновини 11 сер 2017 16:49

ЩОДО РЕМОНТУ ДІЛЯНКИ ДОРОГИ ОБЛАСНОГО ЗНАЧЕННЯ "ЧЕРКАСИ - ЖАШКІВ - ОРАДІВКА", ЯКА ПРОХОДИТЬ ТЕРИТОРІЄЮ СЕЛА МОШНИ В НАПРЯМКУ БАЙБУЗ (ФОТО)

ЩОДО РЕМОНТУ ДІЛЯНКИ ДОРОГИ ОБЛАСНОГО ЗНАЧЕННЯ "ЧЕРКАСИ - ЖАШКІВ - ОРАДІВКА", ЯКА ПРОХОДИТЬ ТЕРИТОРІЄЮ СЕЛА МОШНИ В НАПРЯМКУ БАЙБУЗ (ФОТО)Мошнівська сільська рада неодноразово зверталася до Служби автомобільних доріг Черкаської області з приводу проведення ремонтних робіт на ділянці дороги обласного значення "Черкаси - Жашків - Орадівка", яка проходить територією нашого села в бік Байбуз.

"Вкрай жалюгідний стан дороги, а, подекуди, і повна її відсутність, і бездіяльність Служби автомобільних доріг Черкаської області створюють соціальну напругу серед мешканців села Мошни," - зазначив Голова села Мошни Богдан Шкарбута.

"На всі звернення влади села чиновники, особливо не напружуючись, обмежуються відписками в стилі прем'єра сусідньої держави: "Денег нет, но вы держитесь!"", - каже Богдан Вікторович.

Стурбований ситуацією навколо дороги виконком Мошнівської сільської ради звернувся з клопотанням про допомогу у вирішенні данного питання до органів державної, обласної, районної влад, громадських організацій. Відповідне клопотання було озвучене депутатом Черкаської районної ради Володимиром Шимановським на останній сесії районної ради.

10 серпня керівництво Черкаського району на місці ознайомилося зі станом зазначеної дороги. Як запевнив Голова Черкаської районної державної адміністрації Анатолій Яріш, питання ремонту данного участку дороги внесене до проекту на розгляд найближчої сесії Черкаської обласної ради. Тож, сподіваємось, спільними зусиллями вдасться зрушити питання з мертвої точки, і багатостраждальна дорога буде таки відновлена.
ЩОДО РЕМОНТУ ДІЛЯНКИ ДОРОГИ ОБЛАСНОГО ЗНАЧЕННЯ "ЧЕРКАСИ - ЖАШКІВ - ОРАДІВКА", ЯКА ПРОХОДИТЬ ТЕРИТОРІЄЮ СЕЛА МОШНИ В НАПРЯМКУ БАЙБУЗ (ФОТО)ЩОДО РЕМОНТУ ДІЛЯНКИ ДОРОГИ ОБЛАСНОГО ЗНАЧЕННЯ "ЧЕРКАСИ - ЖАШКІВ - ОРАДІВКА", ЯКА ПРОХОДИТЬ ТЕРИТОРІЄЮ СЕЛА МОШНИ В НАПРЯМКУ БАЙБУЗ (ФОТО)ЩОДО РЕМОНТУ ДІЛЯНКИ ДОРОГИ ОБЛАСНОГО ЗНАЧЕННЯ "ЧЕРКАСИ - ЖАШКІВ - ОРАДІВКА", ЯКА ПРОХОДИТЬ ТЕРИТОРІЄЮ СЕЛА МОШНИ В НАПРЯМКУ БАЙБУЗ (ФОТО)ЩОДО РЕМОНТУ ДІЛЯНКИ ДОРОГИ ОБЛАСНОГО ЗНАЧЕННЯ "ЧЕРКАСИ - ЖАШКІВ - ОРАДІВКА", ЯКА ПРОХОДИТЬ ТЕРИТОРІЄЮ СЕЛА МОШНИ В НАПРЯМКУ БАЙБУЗ (ФОТО)ЩОДО РЕМОНТУ ДІЛЯНКИ ДОРОГИ ОБЛАСНОГО ЗНАЧЕННЯ "ЧЕРКАСИ - ЖАШКІВ - ОРАДІВКА", ЯКА ПРОХОДИТЬ ТЕРИТОРІЄЮ СЕЛА МОШНИ В НАПРЯМКУ БАЙБУЗ (ФОТО)
Наверх