Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) «Лісова казка» с.Мошни Мошнівської сільської ради Черкаського району Черкаської області. Адреса: вул. Савченка, 29, Черкаський район Черкаська область, 19615 тел.(0472)30-22-95, [email protected]

Інформація / Лісова Казка / Фотоновини 02 кві 2021 11:24

Тиждень дошкілля в "Лісовій казці" (фото)

Тиждень дошкілля в "Лісовій казці" (фото)
Відповідно рекомендацій Центру професійного розвитку педагогічних працівників, на платформі УМІТИ було оголошено тиждень дошкільної освіти. Мета проведення тижня дошкільної освіти – комплексне розв’язання питань забезпечення умов виховання, навчання праці учасників навчально-виховного процесу та активізації діяльності закладу дошкільної освіти з питань ефективного використання онлайн-ресурсів для реалізації всіх напрямів освіти.

Організовуючи освітній процес, педагоги в ЗДО «Лісова казка» дотримуються встановлених правил:

- Ніколи не давати дитині те, про що вона може дізнатися сама.
- Ставитись до дитини з повагою та інтересом, враховуючи її можливості та здібності.
- Активізувати внутрішні ресурси своїх вихованців, виявляючи їхній інтелектуально-вольовий і моральний потенціал.
- Брати емоційну участь у стосунках з дитиною, розуміти її думки, інтереси, почуття, вчинки.
- Вбачати у дітях однодумців і партнерів.

22.03. «Дитина в сенсорно-пізнавальному просторі». Цікаво і весело діти старшої групи «Дзвіночки» вчилися розв’язувати приклади на додавання і віднімання в межах 10, вчилися аналізувати, були самостійними та наполегливими у розв’язанні ігрового завдання.

23.03. «Мовлення дитини». Діти середньої групи «Сонечко» за допомогою дидактичної гри вчилися визначати корисні та шкідливі продукти. Дана гра підходить для дітей всіх вікових груп, та спрямована на вдосконалення і розвиток логічного мислення, навичок усного мовлення. Мета гри полягає в тому, щоб дитина пояснила, чому ті чи інші продукти шкідливі, та корисні.

24.03. «Дитина в світі мистецтва». В другій молодшій групі «Чомусики», вихователі: Сидоренко О.Б., Мойсеєва Л.М., діти на занятті з образотворчої діяльності, виготовляли об’ємну аплікацію за темою: «Яскраві метелики».

Мета: продовжувати вчити дітей працювати з кольоровими серветками (зминати стрічки із серветок та приклеювати послідовно на силует метелика), формувати вміння дітей створювати об’ємну аплікацію за допомогою кольорових елементів; дати дітям елементарні знання про життя метеликів; продовжувати вчити техніки наклеювання; розвивати увагу, образне мислення, пам'ять, відчуття форми та кольору, дрібну моторику рук. Виховувати самостійність, інтерес до природніх об’єктів.

25.03. «Дитина в природньому довкіллі». Незабутні враження справили на дітей досліди з водою в середній групі «Сонечко», вихователі Одинока Л.Л., Котляренко І.В. Метою дослідницької діяльності було ознайомити дітей з тим, що вода потрібна для людей, рослин, тварин; учити визначати і називати основні її ознаки та властивості (може бути чистою/брудною, холодною/теплою, розливається, ллється); розвивати здатність встановлювати найпростіші зв'язки і взаємозалежності в стані речовини, спостережливість і допитливість. У дітей середньої групи вже є деякі уявлення про використання води людиною в побуті, сформовані у них раніше. Але ці уявлення часткові, безсистемні. Під час спостережень середній групі, вихователь супроводить свою розповідь наочними засобам.

26.03. «Гра дитини». Цікаво та з користю гралися діти старшої групи «Дзвіночки», вихователі Скорина В.І., Секрет Н.М., виготовили цікаву, яскраву, барвисту гру для дітей своїми руками. Картонна коробка, в умілих руках, перетворилася на слоненя і отримала друге життя. Кожен з вихованців приклав максимум зусиль, щоб відгадати загадки від Слоненятка.
Тиждень дошкілля в "Лісовій казці" (фото)Тиждень дошкілля в "Лісовій казці" (фото)Тиждень дошкілля в "Лісовій казці" (фото)Тиждень дошкілля в "Лісовій казці" (фото)Тиждень дошкілля в "Лісовій казці" (фото)Тиждень дошкілля в "Лісовій казці" (фото)Тиждень дошкілля в "Лісовій казці" (фото)Тиждень дошкілля в "Лісовій казці" (фото)
Наверх