Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Головне / Політика 03 сер 2017 23:25

ЗВІТ ДЕПУТАТА ЧЕРКАСЬКОЇ PAЙOHHOЇ РАДИ МУЦАЛХАНОВА ОЛЕКСАНДРА ЛЕОНІДОВИЧА

ЗВІТ ДЕПУТАТА ЧЕРКАСЬКОЇ PAЙOHHOЇ РАДИ МУЦАЛХАНОВА ОЛЕКСАНДРА ЛЕОНІДОВИЧАВідповідно до ст. 16 3акону України «Про статус депутатів місцевих рад» депутат місцевої ради періодично, але не рідше одного разу на рік, зобов'язаний звітувати про свою роботу (про свою роботу перед виборцями відповідного виборчого округу).

Я, Муцалханов Олександр Леонідович, як депутат районної ради від Радикальної партії Олега Ляшка входжу до складу постійної комісії районної ради з питань комунальної власності. Приймаю участь в обговоренні та плануванні роботи районної ради, ініціюванні та впровадженні програм, що стосуються інтересів людей нашого району, а також села Мошни.

В силу своїх можливостей мною надавались консультації та допомога жителям села Мошни.

В спортивному залі Мошнівської 30Ш І-ІІІ ст. встановлені дерев’яні решітки та придбані футболки для загону «Нічні кажани». Неодноразово надавалась допомога в зону АТО, та її учасникам, а також фінансова допомога для будинку-інтернату в селі Лозівок, ремонту музичної школи в селі Мошни та новорічного свята в ДН3 «Лісова казка». Виділялась матеріальна допомога на лікування, для підтримки молоді та заохочення до здорового способу життя.

На сьогоднішній день мною були надані звернення до депутатів Верховної Ради Голуба В.В., Ляшка О.В. і депутата Черкаської обласної ради Гайовича В.Ю. по питанню відкриття шандорів на насосній станції для самоочищення річки Вільшанка. Приймав участь у завезенні піску на пляж та землі біля поліклініки лікарні села Мошни.

Щодня з'являється багато завдань, невирішених справ, над якими потрібно працювати та робити все що можливо задля їх вирішення, і лише спільна робота депутатів районної ради дасть 100-відсотковий успіх.

Вважаю, що мій невеликий, але, сподіваюсь, важливий внесок в загальну справу буде не останнім, і принесе користь для наших людей, в тому числі мешканців села Мошни.

Що до моєї роботи, як депутата, прошу надавати свої поради, пропозиції, побажання та зауваження.

Депутат Черкаської районної ради Муцалханов О.Л.
Наверх