Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Головне / Фотоновини / Суспільство / Культура 27 бер 2021 08:00

"І СЛОВОМ, І ДІЛОМ!": СЛОВА ВДЯЧНОСТІ БЛАГОДІЙНИКАМ (ФОТО)

"І СЛОВОМ, І ДІЛОМ!": СЛОВА ВДЯЧНОСТІ БЛАГОДІЙНИКАМ (ФОТО)
Завжди приємно писати про людей, які і словом, і ділом підтримують і допомагають нашій «Культурі» триматись «на плаву». Ось і сьогодні на репетицію відомого всім жіночого танцювального колективу «Мошнівські молодиці» завітали гості – Мошнівський сільський голова Богдан ШКАРБУТА та директор ПРАТ ЧОП «Агротехсервіс» компанії «Фрау Марта» Ігор КРОПИВНИК з подарунками для кожної учасниці колективу.

Приємно, коли весь колектив отримує нагороди та подарунки, а ще приємніше, коли цей подарунок особисто кожному.

Саме ця подія і надихнула написати та вкотре подякувати за підтримку благодійникам.

Бажані гості на всіх мистецьких заходах постійно цікавляться справами та проблемами Будинку культури с. Мошни і, звичайно, ніколи не відмовляють в допомозі: Ірина Олександрівна ПАВЛЕНКО – голова Наглядової ради компанії «Фрау Марта» та Ігор Анатолійович КРОПИВНИК – директор ПРАТ ЧОП «Агротехсервіс». Підприємство вже більше 10 років є надійною підтримкою Мошнівської громади. За всі ці роки в тісній співпраці втілились в життя безліч добрих соціально-економічних справ, і багато з них саме для культурного розвитку села.

Тісна співпраця з Будинком культури почалась ще 8 років тому. Першим подарунком був новенький мікшерний пульт, що дозволив проводити концерти вже на вищому рівні. А потім всього і не злічити. ПРАТ ЧОП «Агротехсервіс» став одним із постійних благодійників Мошнівської культури.

Вже три роки поспіль – це приємні сюрпризи жіноцтву на святковому заході в день 8 березня. Дякуючи наданому транспорту від «Агротехсервісу», багато жителів можуть долучитися до світу культури, побувати на заходах та святкових концертах.

До всіх дитячих свят – це призи та подарунки. Неодноразова фінансова підтримка мистецького фестивалю «Ми діти твої, Україно».

Переносна портативна колонка, що забезпечила проведення заходів без електроенергії. Надання транспорту для виступів та екскурсій творчих колективів. А кожного року в День працівників культури – Ігор Анатолійович та Ірина Олександрівна радують нас, працівників культури, своїми приємними подарунками.

Саме дякуючи Вам, ми розвиваємось та відчуваємо свою необхідність та цінність. Хай Господь дарує Вам МНОГАЯ ЛІТА!

Начальник Відділу культури, молоді і спорту Виконавчого комітету Мошніівської сільської ради Леся Гаврилюк
"І СЛОВОМ, І ДІЛОМ!": СЛОВА ВДЯЧНОСТІ БЛАГОДІЙНИКАМ (ФОТО)"І СЛОВОМ, І ДІЛОМ!": СЛОВА ВДЯЧНОСТІ БЛАГОДІЙНИКАМ (ФОТО)"І СЛОВОМ, І ДІЛОМ!": СЛОВА ВДЯЧНОСТІ БЛАГОДІЙНИКАМ (ФОТО)"І СЛОВОМ, І ДІЛОМ!": СЛОВА ВДЯЧНОСТІ БЛАГОДІЙНИКАМ (ФОТО)"І СЛОВОМ, І ДІЛОМ!": СЛОВА ВДЯЧНОСТІ БЛАГОДІЙНИКАМ (ФОТО)"І СЛОВОМ, І ДІЛОМ!": СЛОВА ВДЯЧНОСТІ БЛАГОДІЙНИКАМ (ФОТО)"І СЛОВОМ, І ДІЛОМ!": СЛОВА ВДЯЧНОСТІ БЛАГОДІЙНИКАМ (ФОТО)"І СЛОВОМ, І ДІЛОМ!": СЛОВА ВДЯЧНОСТІ БЛАГОДІЙНИКАМ (ФОТО)"І СЛОВОМ, І ДІЛОМ!": СЛОВА ВДЯЧНОСТІ БЛАГОДІЙНИКАМ (ФОТО)"І СЛОВОМ, І ДІЛОМ!": СЛОВА ВДЯЧНОСТІ БЛАГОДІЙНИКАМ (ФОТО)"І СЛОВОМ, І ДІЛОМ!": СЛОВА ВДЯЧНОСТІ БЛАГОДІЙНИКАМ (ФОТО)"І СЛОВОМ, І ДІЛОМ!": СЛОВА ВДЯЧНОСТІ БЛАГОДІЙНИКАМ (ФОТО)
Наверх