Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Суспільство / Відео 27 бер 2021 15:19

КНИГА ЄДНАЄ КРАЇНУ (ФОТО, ВІДЕО)

КНИГА ЄДНАЄ КРАЇНУ (ФОТО, ВІДЕО)
23 березня стартувала Всеукраїнська акція «Книга єднає країну!» з нагоди Всеукраїнського тижня дитячого читання – 2021.

Тиждень дитячого читання має давні традиції та набув сьогодні особливого змісту, адже в наш час інтенсивного розвитку інформаційних технологій та швидкого Інтернету надзвичайно важливо зберегти в дітях любов до читання. Нічого не може замінити спілкування дитини зі справжньою книгою, а бібліотеки у сучасному світі залишаються чи не єдиним осередком дозвілля, де культивують читання. Читання допомагає дітям відчути радість спілкування з книгою, нагадує дорослим про значення друкованого слова у дитинстві.

Щорічно останній тиждень березня для Мошнівської сільської бібліотеки сповнений приємних турбот, пов’язаних з проведенням Всеукраїнського тижня дитячого читання. Насиченою та різноманітною є програма заходів в нашій бібліотеці. Діяла цікава книжкова виставка, де юні читачі мали можливість ознайомитися з новими героями казок. Також проведено бібліотечний уікенд та підготовлено літературний калейдоскоп.

Справжній розгуляй влаштували бібліотекарі з юними читачами. Під час подорожі надзвичайним світом книжкових пригод діти згадували свої улюблені книжки, які їм читали мами та бабусі, розповідали про улюблених літературних героїв, відгадували загадки, пригадували прислів’я.

Незабаром Великдень і бібліотекарі запросили керівника гуртка технічного моделювання Білик Наталію Іванівну провести майстер-клас з писанкарства.

Тиждень дитячого читання закінчився і Мошнівська бібліотека чекає на юних відвідувачів, їх батьків, щоб знову відправитись у нові, цікаві та захоплюючі подорожі по безмежній Книжковій країні, де кожен читач відчує себе бажаним гостем.
КНИГА ЄДНАЄ КРАЇНУ (ФОТО, ВІДЕО)КНИГА ЄДНАЄ КРАЇНУ (ФОТО, ВІДЕО)КНИГА ЄДНАЄ КРАЇНУ (ФОТО, ВІДЕО)КНИГА ЄДНАЄ КРАЇНУ (ФОТО, ВІДЕО)
Наверх