Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Новини освіти 25 бер 2021 17:48

МОШНІВСЬКИЙ СІЛЬСЬКИЙ ГОЛОВА БОГДАН ШКАРБУТА І ПРЕДСТАВНИКИ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ПРОІНСПЕКТУВАЛИ НАВЧАЛЬНІ ЗАКЛАДИ СОФІЇВКИ І ШЕЛЕПУХ (ФОТО)

МОШНІВСЬКИЙ СІЛЬСЬКИЙ ГОЛОВА БОГДАН ШКАРБУТА І ПРЕДСТАВНИКИ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ПРОІНСПЕКТУВАЛИ НАВЧАЛЬНІ ЗАКЛАДИ СОФІЇВКИ І ШЕЛЕПУХ (ФОТО)
23 березня 2021 року представники відділу освіти Виконавчого комітету Мошнівської сільської ради на чолі з Мошнівським сільським головою Богданом Шкарбутою та старостою села Софіївки Походенко Ганною Петрівною завітали з робочим візитом до закладів загальної середньої освіти: Шелепуського ЗЗСО І-ІІІ ст, Софіївського ЗЗСО І-ІІ ст., та закладу дошкільної освіти «Сонечко» с.Шелепухи з метою визначення рівня матеріально-технічного забезпечення закладів.

Кожен керівник закладу провів екскурсію по території, продемонстрував наявні здобутки, ефективність виконання поставлених цілей та проблемні питання по благоустрою своїх закладів, а саме:

- Шелепуський ЗЗСО І-ІІІ ст. потребує часткової заміни вікон, встановлення пожежної сигналізації та заміни парт в кабінеті хімії;
- Софіївський ЗЗСО І-ІІ ст. потребує оновлення стендів державної символіки та портретів письменників в кабінеті української мови та літератури, встановлення пожежної сигналізації, ремонт класних кабінетів;
- Заклад дошкільної освіти «Сонечко» с.Шелепухи – потребує придбання бензопили та тримера, заміну плафонів на подвір’ї.

Було перевірено стан харчоблоків та умови харчування дітей, а також якість продуктів, що поставляються в заклади освіти. Продукти харчування надходять вчасно та регулярно. Харчування здійснюється відповідно двотижневого меню та щоденного меню-розкладки.

Освітній процес в закладі дошкільної освіти проводиться відповідно Базового компоненту дошкільної освіти. На момент відвідування закладу дошкільної освіти «Сонечко» с.Шелепухи проходило заняття в старшій групі, де вихователем було організовано чітку та злагоджену роботу з дітками. Панувала дружна атмосфера, малята були активні та зосереджені.

Підсумовуючи результати огляду сільський голова пообіцяв розглянути, та якомога швидше дієво відреагувати на всі проблеми для належного функціонування закладів освіти.
МОШНІВСЬКИЙ СІЛЬСЬКИЙ ГОЛОВА БОГДАН ШКАРБУТА І ПРЕДСТАВНИКИ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ПРОІНСПЕКТУВАЛИ НАВЧАЛЬНІ ЗАКЛАДИ СОФІЇВКИ І ШЕЛЕПУХ (ФОТО)МОШНІВСЬКИЙ СІЛЬСЬКИЙ ГОЛОВА БОГДАН ШКАРБУТА І ПРЕДСТАВНИКИ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ПРОІНСПЕКТУВАЛИ НАВЧАЛЬНІ ЗАКЛАДИ СОФІЇВКИ І ШЕЛЕПУХ (ФОТО)МОШНІВСЬКИЙ СІЛЬСЬКИЙ ГОЛОВА БОГДАН ШКАРБУТА І ПРЕДСТАВНИКИ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ПРОІНСПЕКТУВАЛИ НАВЧАЛЬНІ ЗАКЛАДИ СОФІЇВКИ І ШЕЛЕПУХ (ФОТО)МОШНІВСЬКИЙ СІЛЬСЬКИЙ ГОЛОВА БОГДАН ШКАРБУТА І ПРЕДСТАВНИКИ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ПРОІНСПЕКТУВАЛИ НАВЧАЛЬНІ ЗАКЛАДИ СОФІЇВКИ І ШЕЛЕПУХ (ФОТО)МОШНІВСЬКИЙ СІЛЬСЬКИЙ ГОЛОВА БОГДАН ШКАРБУТА І ПРЕДСТАВНИКИ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ПРОІНСПЕКТУВАЛИ НАВЧАЛЬНІ ЗАКЛАДИ СОФІЇВКИ І ШЕЛЕПУХ (ФОТО)МОШНІВСЬКИЙ СІЛЬСЬКИЙ ГОЛОВА БОГДАН ШКАРБУТА І ПРЕДСТАВНИКИ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ПРОІНСПЕКТУВАЛИ НАВЧАЛЬНІ ЗАКЛАДИ СОФІЇВКИ І ШЕЛЕПУХ (ФОТО)МОШНІВСЬКИЙ СІЛЬСЬКИЙ ГОЛОВА БОГДАН ШКАРБУТА І ПРЕДСТАВНИКИ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ПРОІНСПЕКТУВАЛИ НАВЧАЛЬНІ ЗАКЛАДИ СОФІЇВКИ І ШЕЛЕПУХ (ФОТО)
Наверх