Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Головне / Політика 28 лип 2017 22:21

ЗВІТ ДЕПУТАТА ЧЕРКАСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ ПЕТРОВИЧ ІРИНИ ВІКТОРІВНИ

ЗВІТ ДЕПУТАТА ЧЕРКАСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ ПЕТРОВИЧ ІРИНИ ВІКТОРІВНИВідповідно до ст. 16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» депутат місцевої ради періодично, але не рідше одного разу на рік, зобов'язаний звітувати про свою роботу (про свою роботу перед виборцями відповідного виборчого округу).

Я, Петрович Ірина Вікторівна, як депутат Черкаської районної ради від ВО «Батьківщина» вхожу до складу постійної комісії районної ради з питань регламенту, законності, правопорядку та місцевого самоврядування. Приймаю участь в обговоренні та плануванні роботи районної ради, ініціюванні та провадженню програм, що стосуються інтересів людей нашого району.

В силу своїх можливостей, незважаючи на недоліки сучасної системи і труднощі, з якими доводиться зіштовхуватись, мною здійснювалась робота здебільшого пов'язана з моєю професійною діяльністю, пов'язана з наданням консультацій людям з питань земельних відносин, порядку оформлення прав на землю. Особлива увага приділялась людям що мають статус «захисників нашої країни» - це учасники АТО та учасники бойових дій, яким була надана допомога у отриманні дозволів на проекти відведення земельних ділянок у власність (документація в стадії складання тa погодження). Для спортивних занять та профілактики сколіозу придбано гімнастичні палки у Мошнівську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів та ДНЗ «Лісова казка»; за сприяння ВО «Батьківщина» у Мошнівську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів придбано 2 волейбольні м'ячі, в ДНЗ «Лісова казка» придбано 2 дитячі баскетбольні м'ячі; по заявах громадян проведено надання матеріальної допомоги на лікування; для підтримки молоді та заохочення до здоровоrо активного способу життя власним прикладом приймала участь в обласному етапі Всеукраїнської спартакіади депутатів місцевих рад, які два роки поспіль проводилися у смт Чорнобай.

На сьогоднішній день розпочато роботу щодо вирішення питання фінансування капітального ремонту каналізаційної системи (облаштування очисних споруд) у Мошнівській ЗОШ І-ІІІ ступенів (після звернення до депутата Верховної Ради України Голуба Владислава Володимировича, із державного бюджету виділено 1 350 000,00 грн., чекаємо коли кошти дійдуть до відділу освіти, аби як найшвидше втілити в життя проект облаштування очисних споруд та створити комфортні умови перебування учнів та вчителів у період навчального процесу). Два роки поспіль вносила до програми соціального та економічного розвитку питання по облаштуванню свердловини у Мошнівській ЗОШ І-ІІІ ступенів. На даному етапі питання по свердловині не вирішено. Клопотала про виділення коштів з районного бюджету на придбання LED телевізора для навчання в межах науково-педагогічного проекту «Інтелект України» до наказу МОН України від 2.11.2016 року № 1319 (Про проведення всеукраїнського експерименту за темою «Реалізація компетентнісного підходу в науково-педагогічному проекті «lнтелект України» на базі загальноосвітніх навчальних закладів», і вже попередньо отримала гарантії на позитивне вирішення даного питання на найближчій сесії 28 липня 2017 року.

Щодня з'являється багато завдань та невирішених справ, над якими потрібно працювати та робити все, що можливо задля їх вирішення, і лише спільна робота депутатів районної ради дасть 100-відсотковий успіх. Вважаю що мій невеликий, але, сподіваюсь, важливий внесок в загальну справу буде не останнім, і принесе користь для наших людей, в тому числі мешканців села Мошни.

Щодо моєї роботи як депутата прошу давати свої поради, пропозиції, побажання та зауваження.

З повагою, депутат Черкаської районної ради Ірина Петрович
Наверх