Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Суспільство 01 кві 2021 16:00

З 1 квітня вводиться заборона на вилов риби і раків на річках і водосховищах Черкащини (документ)

З 1 квітня вводиться заборона на вилов риби і раків на річках і водосховищах Черкащини (документ)
Управління державного агенства рибного господарства у Черкаській області опублікувало дати нересту 2021 року. Відтак з 1 квітня риболовля на водоймах Черкащини - під забороною.

Про це інформує пресслужба Черкаського рибоохоронного патруля.

На водосховищах Черкаської області заборонено ловити рибу з 1 квітня по 9 червня 2021 року; у корінних водах річок - з 1 квітня по 20 травня, а в придаткових водах - із 1 квітня по 30 червня.

Заборонено добувати раків у період виношування ікри, личинок і під час їхньої першої линьки. Заборона триватиме з 1 квітня по 30 червня.

Однак рибалкам-любителям дозволяють ловити рибу з берега одним поплавком або донною вудкою з одним гачком, або спінінгом із берега.

Відтак на нерестовищах забороняється: проводити будівельні, днопоглиблювальні роботи, видобувати пісок і гравій, прокладати кабелі та трубопроводи тощо; проводити змагання зі спортивного рибальства.

Також Держрибагентство зазначає, що в області лишаються ділянки, на яких риболови-любителі можуть ловити рибу.
З 1 квітня вводиться заборона на вилов риби і раків на річках і водосховищах Черкащини (документ)З 1 квітня вводиться заборона на вилов риби і раків на річках і водосховищах Черкащини (документ)З 1 квітня вводиться заборона на вилов риби і раків на річках і водосховищах Черкащини (документ)З 1 квітня вводиться заборона на вилов риби і раків на річках і водосховищах Черкащини (документ)З 1 квітня вводиться заборона на вилов риби і раків на річках і водосховищах Черкащини (документ)
Наверх