Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Головне / Фотоновини / Суспільство / Культура / Відео 14 бер 2021 06:30

ВЕСЕЛО, СМАЧНО, МУЗИЧНО, ТАЛАНОВИТО: ЯК У МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ МАСЛЯНУ ВІДЗНАЧАЛИ (ФОТО, ВІДЕО)

ВЕСЕЛО, СМАЧНО, МУЗИЧНО, ТАЛАНОВИТО: ЯК У МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ МАСЛЯНУ ВІДЗНАЧАЛИ (ФОТО, ВІДЕО)
Тепла, сонячна, по справжньому весняна погода панувала в суботу, 13 березня, не лише в природі, а й в кожного в душі, хто став учасником святкових проводів зими, веселої зустрічі весни, мистецької Масляної, яка відбулась в Тубільцівському старостинському окрузі Мошнівської територіальної громади.

Про це інформують у Відділі культури, молоді і спорту Виконавчого комітету Мошнівської сільської ради.

"Весна - це початок життя, тепло, світло і розквіт. І це знак, що саме в час відродження, сьогодні, відбулось перше загальногромадське мистецьке свято, мета якого – об’єднати всіх жителів в любові, мирі й добрі. Цінуймо один одного, та будьмо вдячні долі та Господу за все, що маємо сьогодні". - відзначила очільниця Відділу культури, молоді і спорту Леся Гаврилюк.

"Незабутні емоції та враження після Масляної підтримували класний настрій протягом всього вихідного дня. Було весело, смачно, музично та талановито, а головне - супергостинно та по-домашньому! Це і є Мошнівська територіальна громада!" - наголосив Мошнівський сільський голова Богдан Шкарбута.

Цінна та багата наша земля талановитими співучими людьми, майстрами, митцями, господинями та, звичайно ж, небайдужими благодійниками. Велика шана та вдячність всім, хто долучився до організації та проведення мистецького свята. Всім, хто своїм співом та виступами вніс радість в буденність життя. Всім, хто готував та пригощав смачними стравами. Всім, хто стоїть за лаштунками, але завжди особливо важливі.

Дякуємо керівництву Мошнівської сільської ради, підприємствам, організаціям, установам, що безпосередньо внесли свій важливий внесок в організацію, проведення свята та подальший розвиток культури в громаді.
ВЕСЕЛО, СМАЧНО, МУЗИЧНО, ТАЛАНОВИТО: ЯК У МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ МАСЛЯНУ ВІДЗНАЧАЛИ (ФОТО, ВІДЕО)ВЕСЕЛО, СМАЧНО, МУЗИЧНО, ТАЛАНОВИТО: ЯК У МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ МАСЛЯНУ ВІДЗНАЧАЛИ (ФОТО, ВІДЕО)ВЕСЕЛО, СМАЧНО, МУЗИЧНО, ТАЛАНОВИТО: ЯК У МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ МАСЛЯНУ ВІДЗНАЧАЛИ (ФОТО, ВІДЕО)ВЕСЕЛО, СМАЧНО, МУЗИЧНО, ТАЛАНОВИТО: ЯК У МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ МАСЛЯНУ ВІДЗНАЧАЛИ (ФОТО, ВІДЕО)ВЕСЕЛО, СМАЧНО, МУЗИЧНО, ТАЛАНОВИТО: ЯК У МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ МАСЛЯНУ ВІДЗНАЧАЛИ (ФОТО, ВІДЕО)ВЕСЕЛО, СМАЧНО, МУЗИЧНО, ТАЛАНОВИТО: ЯК У МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ МАСЛЯНУ ВІДЗНАЧАЛИ (ФОТО, ВІДЕО)ВЕСЕЛО, СМАЧНО, МУЗИЧНО, ТАЛАНОВИТО: ЯК У МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ МАСЛЯНУ ВІДЗНАЧАЛИ (ФОТО, ВІДЕО)ВЕСЕЛО, СМАЧНО, МУЗИЧНО, ТАЛАНОВИТО: ЯК У МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ МАСЛЯНУ ВІДЗНАЧАЛИ (ФОТО, ВІДЕО)ВЕСЕЛО, СМАЧНО, МУЗИЧНО, ТАЛАНОВИТО: ЯК У МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ МАСЛЯНУ ВІДЗНАЧАЛИ (ФОТО, ВІДЕО)ВЕСЕЛО, СМАЧНО, МУЗИЧНО, ТАЛАНОВИТО: ЯК У МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ МАСЛЯНУ ВІДЗНАЧАЛИ (ФОТО, ВІДЕО)ВЕСЕЛО, СМАЧНО, МУЗИЧНО, ТАЛАНОВИТО: ЯК У МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ МАСЛЯНУ ВІДЗНАЧАЛИ (ФОТО, ВІДЕО)ВЕСЕЛО, СМАЧНО, МУЗИЧНО, ТАЛАНОВИТО: ЯК У МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ МАСЛЯНУ ВІДЗНАЧАЛИ (ФОТО, ВІДЕО)ВЕСЕЛО, СМАЧНО, МУЗИЧНО, ТАЛАНОВИТО: ЯК У МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ МАСЛЯНУ ВІДЗНАЧАЛИ (ФОТО, ВІДЕО)ВЕСЕЛО, СМАЧНО, МУЗИЧНО, ТАЛАНОВИТО: ЯК У МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ МАСЛЯНУ ВІДЗНАЧАЛИ (ФОТО, ВІДЕО)ВЕСЕЛО, СМАЧНО, МУЗИЧНО, ТАЛАНОВИТО: ЯК У МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ МАСЛЯНУ ВІДЗНАЧАЛИ (ФОТО, ВІДЕО)ВЕСЕЛО, СМАЧНО, МУЗИЧНО, ТАЛАНОВИТО: ЯК У МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ МАСЛЯНУ ВІДЗНАЧАЛИ (ФОТО, ВІДЕО)ВЕСЕЛО, СМАЧНО, МУЗИЧНО, ТАЛАНОВИТО: ЯК У МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ МАСЛЯНУ ВІДЗНАЧАЛИ (ФОТО, ВІДЕО)ВЕСЕЛО, СМАЧНО, МУЗИЧНО, ТАЛАНОВИТО: ЯК У МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ МАСЛЯНУ ВІДЗНАЧАЛИ (ФОТО, ВІДЕО)ВЕСЕЛО, СМАЧНО, МУЗИЧНО, ТАЛАНОВИТО: ЯК У МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ МАСЛЯНУ ВІДЗНАЧАЛИ (ФОТО, ВІДЕО)ВЕСЕЛО, СМАЧНО, МУЗИЧНО, ТАЛАНОВИТО: ЯК У МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ МАСЛЯНУ ВІДЗНАЧАЛИ (ФОТО, ВІДЕО)ВЕСЕЛО, СМАЧНО, МУЗИЧНО, ТАЛАНОВИТО: ЯК У МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ МАСЛЯНУ ВІДЗНАЧАЛИ (ФОТО, ВІДЕО)ВЕСЕЛО, СМАЧНО, МУЗИЧНО, ТАЛАНОВИТО: ЯК У МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ МАСЛЯНУ ВІДЗНАЧАЛИ (ФОТО, ВІДЕО)ВЕСЕЛО, СМАЧНО, МУЗИЧНО, ТАЛАНОВИТО: ЯК У МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ МАСЛЯНУ ВІДЗНАЧАЛИ (ФОТО, ВІДЕО)ВЕСЕЛО, СМАЧНО, МУЗИЧНО, ТАЛАНОВИТО: ЯК У МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ МАСЛЯНУ ВІДЗНАЧАЛИ (ФОТО, ВІДЕО)ВЕСЕЛО, СМАЧНО, МУЗИЧНО, ТАЛАНОВИТО: ЯК У МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ МАСЛЯНУ ВІДЗНАЧАЛИ (ФОТО, ВІДЕО)ВЕСЕЛО, СМАЧНО, МУЗИЧНО, ТАЛАНОВИТО: ЯК У МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ МАСЛЯНУ ВІДЗНАЧАЛИ (ФОТО, ВІДЕО)ВЕСЕЛО, СМАЧНО, МУЗИЧНО, ТАЛАНОВИТО: ЯК У МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ МАСЛЯНУ ВІДЗНАЧАЛИ (ФОТО, ВІДЕО)ВЕСЕЛО, СМАЧНО, МУЗИЧНО, ТАЛАНОВИТО: ЯК У МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ МАСЛЯНУ ВІДЗНАЧАЛИ (ФОТО, ВІДЕО)ВЕСЕЛО, СМАЧНО, МУЗИЧНО, ТАЛАНОВИТО: ЯК У МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ МАСЛЯНУ ВІДЗНАЧАЛИ (ФОТО, ВІДЕО)
Наверх