Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег 30 лип 2017 20:12

Процес прийому заяв для отримання невикористаних сум субсидій триватиме до кінця літа

Процес прийому заяв для отримання невикористаних сум субсидій триватиме до кінця літаПрийом заяв від одержувачів субсидій з метою повернення невикористаних сум триває до 1 вересня.

На цьому наголосив під час координаційної наради директор Департаменту соціального захисту населення ОДА Руслан Чикало.

– Як відомо, Урядом передбачено монетизацію невикористаних сум субсидії з газо- та електропостачання для індивідуального опалення в обсягах, що не перевищують вартості 100 куб. м природного газу або вартості 150 кВт•г електричної енергії, – зауважив Руслан Олександрович. – Ці кошти перераховуватимуться на особовий рахунок одержувача субсидії в банківській установі або виплачуватимуться через поштові відділення.

Нині ж організаціями-надавачами послуг, серед яких 30 електропостачальних та 28 газопостачальних, проведено розрахунок невикористаних сум субсидій та підготовлено списки осіб, у яких зазначено відповідні суми невикористаної субсидії.

Руслан Чикало також повідомив про те, що сума невикористаних коштів субсидії, які підлягають поверненню до бюджету, становить 480,1 млн грн, а частина суми, яка підлягає монетизації та виплаті одержувачам субсидій, – 83,7 млн грн.

На сьогодні понад 57 тисяч громадян області вже звернулися за отриманням зекономлених коштів.
Наверх