Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Економіка 23 лип 2017 13:48

У ЧЕРКАСЬКОМУ РАЙОНІ ФОРМУЮТЬ БАЗУ ДЛЯ ПОТЕНЦІЙНИХ ІНВЕСТОРІВ

У ЧЕРКАСЬКОМУ РАЙОНІ ФОРМУЮТЬ БАЗУ ДЛЯ ПОТЕНЦІЙНИХ ІНВЕСТОРІВСільські громади можуть дати нове життя вільним земельним ділянкам, виробничим площам та приміщенням, надіславши про них інформацію в управління економіки Черкаської РДА.

Тамтешні фахівці формують єдиний реєстр інвестиційно привабливих об’єктів, які можуть бути запропоновані потенційним інвесторам, повідомляють Сільські обрії.

- Восени планується обласний інвестиційний форум, де для потенційних інвесторів Черкащини будуть представлені варіанти пропозицій. Дуже важливим для населених пунктів району є створення умов, за яких інвестор вклав би свої кошти саме в цю територію. Основою для рішення інвестора про вкладення коштів буде хороша інвестиційна привабливість розміщення земельної ділянки (близькість автомагістралі, освітлення), виробничих площ, вільних приміщень. Таких об’єктів у населених пунктах району достатньо – це і колишні підприємства, заводи, пустуючи приміщення об’єктів соцсфери, - коментує начальник відділу економіки, транспорту, ЖКГ та енергозбереження Інна Меланіч. – Сільські громади отримали форми-тізери для заповнення. Фахівці управління економіки їх опрацюють та систематизують у єдину базу інвестиційних пропозицій Черкаського району.

За додатковою інформацією можна звертатися в управління економіки Черкаської РДА за адресою вул. В. Чорновола, 157, або зателефонувавши за номером 64-86-63.
Наверх