Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Суспільство 04 бер 2021 06:00

"ТАРАСОВА ВЕРШИНА": ПРЕДСТАВНИКИ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ - СЕРЕД НАЙКРАЩИХ НА ОБЛАСНОМУ КОНКУРСІ ЧИТЦІВ (ФОТО)

"ТАРАСОВА ВЕРШИНА": ПРЕДСТАВНИКИ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ - СЕРЕД НАЙКРАЩИХ НА ОБЛАСНОМУ КОНКУРСІ ЧИТЦІВ (ФОТО)
3 березня в Обласному художньому музеї в м. Черкаси на Обласному конкурсі читців «Тарасова вершина», присвяченого 207-й річниці від дня народження Т. Г. Шевченка, серед більш ніж 80 учасників достойно представили Мошнівську громаду наші талановиті артисти з різних сіл.

Про це повідомляє начальник Відділу культури, молоді та спорту Виконавчого комітету Мошнівської сільської ради Леся Гаврилюк.

"Ми ВІТАЄМО вас:

Яна Ноздренко, с.Яснозір’я - ДИПЛОМ УЧАСНИКА в номінації учнівська молодь;
Марія Скирда, с.Софіївка – ПЕРЕМОЖЕЦЬ в номінації учнівська молодь;
Поліна Білик-Мовіла, с.Софіївка – ДРУГЕ МІСЦЕ в номінації діти;
Катерина Олексіївна Лось, с.Мошни - ПЕРЕМОЖЕЦЬ в номінації НАЙСТАРШИЙ учасник та ПЕРЕМОЖЕЦЬ в номінації НАЙАРТИСТИЧНІШИЙ ОБРАЗ.

Велика вдячність керівникам, наставникам та батькам.

Дякуємо всім організаторам свята - Комунальній установі «Обласний центр народної творчості та культурно-освітньої роботи» та Обласному художньому музею.

Особлива вдячність сільському голові Богдану Шкарбуті та депутату Черкаської обласної ради від ВО "Черкащани" Олександру Воскобойніку за організацію транспорту для учасників, керівників та батьків.

Пишаємось,що багата наша земля ТАЛАНТАМИ! А в ЄДНОСТІ наша СИЛА!"
"ТАРАСОВА ВЕРШИНА": ПРЕДСТАВНИКИ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ - СЕРЕД НАЙКРАЩИХ НА ОБЛАСНОМУ КОНКУРСІ ЧИТЦІВ (ФОТО)"ТАРАСОВА ВЕРШИНА": ПРЕДСТАВНИКИ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ - СЕРЕД НАЙКРАЩИХ НА ОБЛАСНОМУ КОНКУРСІ ЧИТЦІВ (ФОТО)"ТАРАСОВА ВЕРШИНА": ПРЕДСТАВНИКИ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ - СЕРЕД НАЙКРАЩИХ НА ОБЛАСНОМУ КОНКУРСІ ЧИТЦІВ (ФОТО)"ТАРАСОВА ВЕРШИНА": ПРЕДСТАВНИКИ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ - СЕРЕД НАЙКРАЩИХ НА ОБЛАСНОМУ КОНКУРСІ ЧИТЦІВ (ФОТО)"ТАРАСОВА ВЕРШИНА": ПРЕДСТАВНИКИ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ - СЕРЕД НАЙКРАЩИХ НА ОБЛАСНОМУ КОНКУРСІ ЧИТЦІВ (ФОТО)"ТАРАСОВА ВЕРШИНА": ПРЕДСТАВНИКИ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ - СЕРЕД НАЙКРАЩИХ НА ОБЛАСНОМУ КОНКУРСІ ЧИТЦІВ (ФОТО)"ТАРАСОВА ВЕРШИНА": ПРЕДСТАВНИКИ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ - СЕРЕД НАЙКРАЩИХ НА ОБЛАСНОМУ КОНКУРСІ ЧИТЦІВ (ФОТО)"ТАРАСОВА ВЕРШИНА": ПРЕДСТАВНИКИ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ - СЕРЕД НАЙКРАЩИХ НА ОБЛАСНОМУ КОНКУРСІ ЧИТЦІВ (ФОТО)"ТАРАСОВА ВЕРШИНА": ПРЕДСТАВНИКИ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ - СЕРЕД НАЙКРАЩИХ НА ОБЛАСНОМУ КОНКУРСІ ЧИТЦІВ (ФОТО)
Наверх