Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Суспільство 04 бер 2021 12:00

НАРОД ШАНУЄ КОБЗАРЯ (ФОТО)

НАРОД ШАНУЄ КОБЗАРЯ (ФОТО)
Перші березневі дні на нашій землі пов’язані з іменем Тараса Григоровича Шевченка, його славою, його духом, його мудрістю, його любов’ю до України.

Щороку в Мошнівській сільській бібліотеці відзначають день народження Кобзаря. І цього року заздалегідь в бібліотеці оформлено книжково-ілюстративну виставку «На вічному шляху до Кобзаря». Для експозиції підібрали літературу, що розкриває творчий та життєвий шлях Тараса Шевченка, його спадок як письменника, художника, мислителя і борця за волю України. Книжкова виставка призначена допомогти користувачам бібліотеки глибше усвідомити суспільну й художню цінність Шевченкового слова.

З нагоди відзначення 207-ї річниці від дня народження видатного українського письменника Т.Г. Шевченка , бібліотекарі підготували читців на конкурс «Уклін тобі, Великий Пророче» , ініціатором якого стали музей Т.Шевченко в с. Мошни та за сприянням Мошнівського Будинку культури та відділу культури молоді і спорту Мошнівської громади. У конкурсі брали участь Герасименко Ірина, Герасименко Анна, Луцик Анастасія, Луцик Софія , Білик – Мовіла Поліна, Лось Катерина, Горобець Іван.

Також юні користувачі бібліотеки прийняли участь у конкурсі малюнка за творами Т.Г.Шевченка «Стежинами Тараса». Це - Клименко Аня, Ломовцева Ангеліна, Клименко В'ячеслав, Клименко Руслан, Герасименко Ірина, Клименко Вадим, Герасименко Анна, Гусінська Марія, Білик – Мовіла Поліна.
НАРОД ШАНУЄ КОБЗАРЯ (ФОТО)НАРОД ШАНУЄ КОБЗАРЯ (ФОТО)НАРОД ШАНУЄ КОБЗАРЯ (ФОТО)НАРОД ШАНУЄ КОБЗАРЯ (ФОТО)НАРОД ШАНУЄ КОБЗАРЯ (ФОТО)
Наверх