Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Політика / Суспільство / Черкаський район. Новини 18 лип 2017 17:05

ЗВІТ ПРО ДІЯЛЬНІСТЬ ДЕПУТАТА ЧЕРКАСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ ВОЛОДИМИРА ШИМАНОВСЬКОГО

ЗВІТ ПРО ДІЯЛЬНІСТЬ ДЕПУТАТА ЧЕРКАСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ ВОЛОДИМИРА ШИМАНОВСЬКОГОЗвіт депутата Черкаської районної ради ШИМАНОВСЬКОГО Володимира Михайловича про проведену роботу за період з жовтня 2015 по липень 2017 року.

У відповідності до статті 16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» представляю свій звіт як депутат Черкаської районної ради за період з жовтня 2015 по липень 2017 року.

Депутат районної ради – це, перш за все, представник інтересів територіальної громади, який бере активну участь у здійсненні місцевого самоврядування, робить все можливе аби покращити життя соціальних верств і конкретних громадян.

Тому, виявлену у 2015 році мені довіру постійно підкріплюю реалізацією делегованих мені прав відстоювати інтереси мешканців села Мошни та розцінюю як свідомо взяті на себе обов’язки, які намагаюся виконувати сумлінно і відповідально і як депутат районної ради, і як керівник фракції Всеукраїнського об’єднання «Черкащани» в Черкаській районній раді.

Моя депутатська діяльність впродовж звітного періоду була спрямована на захист інтересів громади села Мошни, виконання доручень мошнівчан у межах депутатських повноважень.

Питання розвитку Мошнівської громади та покращення життя і добробуту жителів села набули для мене особливого значення, так як кожен із Вас за ці роки став для мене щирим близьким другом.

Сьогодні ми підводимо підсумки певного етапу спільної роботи, спрямованої на покращення життя Мошнівської громади.

Місцеве самоврядування бере активну участь у втіленні у життя основних напрямів поліпшення соціально-економічного становища краю та усіх сфер життя наших земляків.

Тому, в звітний період мені спільно з сільським Головою та депутатським корпусом сільської ради вдалося вирішити значну частину проблем, що хвилювали мешканців села Мошни.

Так, я гордий, що разом з Богданом Шкарбутою сприяв та безпосередньо був співорганізатором у відзначенні однієї з важливих подій в історії нашої країни - побудові першого пароплаву на Дніпрі, яка безпосередньо пов’язана з Мошнами і мошнівцями, - і встановленням пам’ятного знаку пароплаву «Бджілка», який стає однією з туристичних родзинок Мошен, в центрі нашого села.

Одним із важливих завдань для мене як депутата районної ради стало функціонування районної лікарні в селі Мошни. Тут мені вдалося домогтись виділення 50 000 грн. на функціонування пункту первинної медико-санітарної допомоги (поліклініки) та 150 000 грн. на ремонт покрівлі приміщення районної лікарні. Спільно з колегами ми домоглися виділення 1 700 000 грн. на придбання нового рентгенапарату.

Спостерігаючи прагнення молоді до культурного самовираження, створення нового молодіжного вокально-інструментального ансамблю, який все більше підкорює серця мошнівчан, я сприяв виділенню 100 000 грн. на придбання музичних інструментів для Мошнівського сільського Будинку культури. Відомому далеко за межами села загону «Нічні кажани» мною було придбано комплект форменого взуття.

Турбуючись про майбутнє нашого села і нашої країни – молодь, мною було ініційовано, спільно з національною поліцією, контроль за продажем алкоголю в закладах громадського харчування неповнолітнім, ведеться активна боротьба з наркопритонами на території села.

Доклав своїх зусиль в допомогу Голові села, як депутат, і до вирішення питання з відкриттям шандорів на насосній станції, що призводить до самоочищення річки Вільшанки.

Важливими напрямками роботи також були сприяння в проходженні технічної документації на освітлення вулиць нашого села, допомога волонтерам АТО.

Складна соціально-економічна ситуація поглиблює проблеми малозабезпечених громадян, родин з низьким рівнем доходу, тому люди часто звертаються з проханням про фінансову допомогу. Намагаюсь, як депутат, відгукнутися на ці звернення, надати допомогу, або, принаймні, порадити, як можна вирішити дане питання.

Також наразі ведеться робота по залученню нових інвесторів в Мошни і створення на території села районного музею АТО.

Намагаюся не порушувати своєї традиції щодо висловлення поваги до кожного з Вас. Тому, до кожного свята, як рідних, намагаюсь усіх привітати та побажати усіляких гараздів. Впродовж звітного періоду підтримувався постійний зв’язок із виборцями за для вивчення громадської думки та потреб населення.

Проблеми моїх виборців для мене завжди особисті. Намагаюсь по можливості часто зустрічатись із жителями села та, в рамках своїх повноважень, допомагати у вирішенні побутових та соціальних проблем громади в цілому і кожного виборця зокрема.

Існує ряд питань, які постійно хвилюють жителів села Мошни. Це і відновлення вуличного освітлення, ремонту доріг, створення нових робочих місць, створення належних умов для навчання і виховання дітей.

Постійно підтримую і допомагаю в роботі сільському Голові, який вивів село Мошни на перші місця по темпам соціально-економічного розвитку. Вирішення нагальних питань села на рівні району є цариною турботи депутата районної ради про громаду села. Розв’язання цих проблем сприятиме підвищенню рівня життя людей у даній територіальній громаді.

Керуючись тим, що найбільшою цінністю нашої держави є її люди, своє завдання як депутата районної ради бачу лише в тому, щоб всебічно сприяти вирішенню їхніх щоденних життєвих проблем.

Тож, звертаюся до всіх мошнівців та в котрий раз наголошую, що лише спільними зусиллями ми зможемо вирішити поставлені перед собою першочергові завдання та побороти всі труднощі за для покращення життя жителів громади.

Хочу вас запевнити, що в подальшій своїй діяльності і надалі намагатимусь приділяти максимум уваги найскладнішим проблемам сьогодення, втілювати в життя поставлені переді мною завдання, прислухатися до побажань виборців та прикладу всіх зусиль до їх вирішення.

Мошни – село непересічне, його громада – унікальна. Тому і проблеми тут нестандартні, а їх вирішення потребує особливого підходу. Знаючи це, маючи 100% підтримки моїх дій сільським головою Богданом Шкарбутою, розумію і зроблю все від мене залежне, щоб мошнівці і їх родини мали достаток і добробут в кожній родині, а сільська громада активно розвивалась та жила повноцінним гідним життям.

Депутат Черкаської районної ради Володимир Шимановський
Наверх