Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Суспільство 09 лип 2017 23:07

БАТАЛЬЙОН ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ОБОРОНИ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ, ЯКИЙ ЗНАХОДИТЬСЯ НА НАВЧАЛЬНИХ ЗБОРАХ, ОТРИМАВ ДОПОМОГУ ВІД МОШНІВСЬКИХ ВОЛОНТЕРІВ

БАТАЛЬЙОН ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ОБОРОНИ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ, ЯКИЙ ЗНАХОДИТЬСЯ НА НАВЧАЛЬНИХ ЗБОРАХ, ОТРИМАВ ДОПОМОГУ ВІД МОШНІВСЬКИХ ВОЛОНТЕРІВ6 липня Мошнівські волонтери відвідали батальйон територіальної оброни Черкаської області, який перебуває зараз на навчальних зборах.

"Прихожани Спасо-Преображенського храму села Мошни (настоятель - протоієрей Олег Мархалевич) передали мед, цукор, крупи, цукерки, печиво, сухарики, олію. Приватний підприємець Микола Панич надав м'ясні копчені вироби. Ми - пиріжки і цигарки.

Жителі села Байбузи зібрали свіжі овочі, домашні консерви та сало.

Дякуємо усім, хто долучився, за розуміння, чуйність і підтримку. За тиждень уже другий раз. ДЯКУЄМО!!! Хлопці та командир батальйону територіальної оборони Черкаської області передають свою вдячність.

На навчальних зборах територіальної оборони зістріли мошнівчан. Мало того, що з одного села, то ще й сусіди!"

Леся Константинова
БАТАЛЬЙОН ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ОБОРОНИ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ, ЯКИЙ ЗНАХОДИТЬСЯ НА НАВЧАЛЬНИХ ЗБОРАХ, ОТРИМАВ ДОПОМОГУ ВІД МОШНІВСЬКИХ ВОЛОНТЕРІВБАТАЛЬЙОН ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ОБОРОНИ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ, ЯКИЙ ЗНАХОДИТЬСЯ НА НАВЧАЛЬНИХ ЗБОРАХ, ОТРИМАВ ДОПОМОГУ ВІД МОШНІВСЬКИХ ВОЛОНТЕРІВБАТАЛЬЙОН ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ОБОРОНИ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ, ЯКИЙ ЗНАХОДИТЬСЯ НА НАВЧАЛЬНИХ ЗБОРАХ, ОТРИМАВ ДОПОМОГУ ВІД МОШНІВСЬКИХ ВОЛОНТЕРІВ
Наверх