Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Головне / Фотоновини / Суспільство / Культура 14 лют 2021 18:00

"МЕЛОДІЇ КОХАННЯ": У МОШНАХ ВІДБУВСЯ СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА (ФОТО)

"МЕЛОДІЇ КОХАННЯ": У МОШНАХ ВІДБУВСЯ СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА (ФОТО)
Надворі ще зима, але у серця вже постукала весна. Кохання не боїться холоду і розквітає будь-якої пори року. Кохання – це святе почуття, яке заслуговує на свій день, на своє свято. І ось таке свято є, є такий день. 14 лютого увесь світ відзначає день всіх закоханих – Дня святого Валентина. А напередодні, вперше після майже річної перерви, спричиненої пандемією коронавіруса, в Мошнівському сільському Будинку культури відбувся святковий концерт «Мелодії кохання».

Любові не потрібна мова – вона зрозуміла усім серцям. Вона всюди - у нотах музики, у словах поезії, в рядках пісні і звичайно ж у кожному руху танця.

Присутні мали чудову нагоду помандрувати країною Любові, поблукати вулицями великого Щастя – заглянути в куточки земного Кохання. Поплакати та постраждати від розлуки з коханими. Адже сьогодні – свято Любові і Кохання, найкращого почуття, яке окрилює, дає сили і натхнення, радість і захоплення. І завдячуючи якому продовжується життя на землі.

Неймовірні почуття дарували всім присутнім творчі колективи і виконавці Будинку культури та Дитячої музичної школи:

• Ансамбль спортивно-бального танцю «Флейм» (керівник Інна Острівна);
• Зведений духовий оркестр Мошнівської громади (диригент Сергій Калініченко, керівник Олександр Павлов);
• Танцювальний колектив «Червона рута» (керівник Людмила Лялька);
• Співочий дует Ангеліна Мархалевич та Валентин Алхазов;
• Солісти Раїса Полатайко, Святослав Туз, Оксана Раскевич, Валентин Алхазов, Леся Гаврилюк, Дмитро Ратушний, Віта Бойко;
• Чарівна та незмінна ведуча Наталія Гребенюк.

Вже традиційно не обійшлося і без приємного сюрпризу від сільського Голови Богдана Шкарбути. Пам’ятними призами були відзначені найстарша і наймолодша сімейні пари:

• Левченко Петро Іванович та Коваль Ганна Антонівна одружилися 15 січня 1957 року, виховали двох дітей, мають трьох онуків і сімох правнуків;
• а Дмитро Борулько та Марія Крамар стали на весільний рушник лише 20 січня 2021 року.

Вітання отримала і керівник танцювального колективу «Червона рута» Людмила Лялька, яка цього дня відзначала річницю весілля.

Організували та провели концертну програму:

• Сценарист та режисер – Леся Гаврилюк;
• Музичне оформлення та звукова підтримка – Святослав Туз, Григорій Хижняк, Ганна Однорог;
• Світлове оформлення – Андрій Іщенко;
• Фото- відео зйомка – Олександр Павлов та Максим Федоренко;
• Фотозона створена майстринею Іриною Ремез;
• Оформлення сцени – Ганна Однорог.

І, звичайно ж, свято не було б можливим без підтримки сільської влади та глядачів.

Кохайте та будьте коханими. Любіть та живіть в любові.
"МЕЛОДІЇ КОХАННЯ": У МОШНАХ ВІДБУВСЯ СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА (ФОТО)"МЕЛОДІЇ КОХАННЯ": У МОШНАХ ВІДБУВСЯ СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА (ФОТО)"МЕЛОДІЇ КОХАННЯ": У МОШНАХ ВІДБУВСЯ СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА (ФОТО)"МЕЛОДІЇ КОХАННЯ": У МОШНАХ ВІДБУВСЯ СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА (ФОТО)"МЕЛОДІЇ КОХАННЯ": У МОШНАХ ВІДБУВСЯ СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА (ФОТО)"МЕЛОДІЇ КОХАННЯ": У МОШНАХ ВІДБУВСЯ СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА (ФОТО)"МЕЛОДІЇ КОХАННЯ": У МОШНАХ ВІДБУВСЯ СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА (ФОТО)"МЕЛОДІЇ КОХАННЯ": У МОШНАХ ВІДБУВСЯ СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА (ФОТО)"МЕЛОДІЇ КОХАННЯ": У МОШНАХ ВІДБУВСЯ СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА (ФОТО)"МЕЛОДІЇ КОХАННЯ": У МОШНАХ ВІДБУВСЯ СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА (ФОТО)"МЕЛОДІЇ КОХАННЯ": У МОШНАХ ВІДБУВСЯ СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА (ФОТО)"МЕЛОДІЇ КОХАННЯ": У МОШНАХ ВІДБУВСЯ СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА (ФОТО)"МЕЛОДІЇ КОХАННЯ": У МОШНАХ ВІДБУВСЯ СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА (ФОТО)"МЕЛОДІЇ КОХАННЯ": У МОШНАХ ВІДБУВСЯ СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА (ФОТО)"МЕЛОДІЇ КОХАННЯ": У МОШНАХ ВІДБУВСЯ СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА (ФОТО)"МЕЛОДІЇ КОХАННЯ": У МОШНАХ ВІДБУВСЯ СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА (ФОТО)"МЕЛОДІЇ КОХАННЯ": У МОШНАХ ВІДБУВСЯ СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА (ФОТО)"МЕЛОДІЇ КОХАННЯ": У МОШНАХ ВІДБУВСЯ СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА (ФОТО)"МЕЛОДІЇ КОХАННЯ": У МОШНАХ ВІДБУВСЯ СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА (ФОТО)"МЕЛОДІЇ КОХАННЯ": У МОШНАХ ВІДБУВСЯ СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА (ФОТО)"МЕЛОДІЇ КОХАННЯ": У МОШНАХ ВІДБУВСЯ СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА (ФОТО)"МЕЛОДІЇ КОХАННЯ": У МОШНАХ ВІДБУВСЯ СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА (ФОТО)"МЕЛОДІЇ КОХАННЯ": У МОШНАХ ВІДБУВСЯ СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА (ФОТО)"МЕЛОДІЇ КОХАННЯ": У МОШНАХ ВІДБУВСЯ СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА (ФОТО)"МЕЛОДІЇ КОХАННЯ": У МОШНАХ ВІДБУВСЯ СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА (ФОТО)"МЕЛОДІЇ КОХАННЯ": У МОШНАХ ВІДБУВСЯ СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА (ФОТО)"МЕЛОДІЇ КОХАННЯ": У МОШНАХ ВІДБУВСЯ СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА (ФОТО)"МЕЛОДІЇ КОХАННЯ": У МОШНАХ ВІДБУВСЯ СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА (ФОТО)"МЕЛОДІЇ КОХАННЯ": У МОШНАХ ВІДБУВСЯ СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА (ФОТО)"МЕЛОДІЇ КОХАННЯ": У МОШНАХ ВІДБУВСЯ СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА (ФОТО)"МЕЛОДІЇ КОХАННЯ": У МОШНАХ ВІДБУВСЯ СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА (ФОТО)"МЕЛОДІЇ КОХАННЯ": У МОШНАХ ВІДБУВСЯ СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА (ФОТО)"МЕЛОДІЇ КОХАННЯ": У МОШНАХ ВІДБУВСЯ СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА (ФОТО)"МЕЛОДІЇ КОХАННЯ": У МОШНАХ ВІДБУВСЯ СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА (ФОТО)
Наверх