Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Головне / Фотоновини / Суспільство 05 лют 2021 06:00

У МОШНАХ ВІДЗНАЧИЛИ 77-МУ РІЧНИЦЮ ЗВІЛЬНЕННЯ СЕЛА ВІД НАЦИСТСЬКИХ ОКУПАНТІВ В РОКИ ДРУГОЇ СВІТОВОЇ ВІЙНИ (ФОТО)

У МОШНАХ ВІДЗНАЧИЛИ 77-МУ РІЧНИЦЮ ЗВІЛЬНЕННЯ СЕЛА ВІД НАЦИСТСЬКИХ ОКУПАНТІВ В РОКИ ДРУГОЇ СВІТОВОЇ ВІЙНИ (ФОТО)
Вклонімося великим тим рокам,
Тим славним командирам і бійцям,
Всім маршалам і рядовим,
Вклонімося і мертвим і живим


У Мошнах відзначили 77 –му річницю звільнення села від нацистських окупантів.

Захід розпочався короткою історичною розповіддю про події тих часів, підготовленою бібліотечними працівниками. Відзначити хвилиною пам’яті та згадати ті часи долучились Мошнівський сільський голова Богдан Шкарбута, секретар сільської ради Тамара Дужа, керівники та учні загальноосвітньої школи, представники установ, організацій, працівники Будинку культури та небайдужі жителі села. Завершився захід покладанням квітів до Обеліску Слави.

Ми будемо пам’ятати, що за весь період Другої Світової війни наше село втратило 408 жителів, 500 жителів нагороджено орденами і медалями.

Також до 77–ї річниці звільнення с. Мошни у бібліотеці організована книжкова виставка «Дорогами партизанської слави», на якій представлено книги про перемогу, яка давалась важкою ціною.

Бібліотека Мошнівського БК
У МОШНАХ ВІДЗНАЧИЛИ 77-МУ РІЧНИЦЮ ЗВІЛЬНЕННЯ СЕЛА ВІД НАЦИСТСЬКИХ ОКУПАНТІВ В РОКИ ДРУГОЇ СВІТОВОЇ ВІЙНИ (ФОТО)У МОШНАХ ВІДЗНАЧИЛИ 77-МУ РІЧНИЦЮ ЗВІЛЬНЕННЯ СЕЛА ВІД НАЦИСТСЬКИХ ОКУПАНТІВ В РОКИ ДРУГОЇ СВІТОВОЇ ВІЙНИ (ФОТО)У МОШНАХ ВІДЗНАЧИЛИ 77-МУ РІЧНИЦЮ ЗВІЛЬНЕННЯ СЕЛА ВІД НАЦИСТСЬКИХ ОКУПАНТІВ В РОКИ ДРУГОЇ СВІТОВОЇ ВІЙНИ (ФОТО)У МОШНАХ ВІДЗНАЧИЛИ 77-МУ РІЧНИЦЮ ЗВІЛЬНЕННЯ СЕЛА ВІД НАЦИСТСЬКИХ ОКУПАНТІВ В РОКИ ДРУГОЇ СВІТОВОЇ ВІЙНИ (ФОТО)У МОШНАХ ВІДЗНАЧИЛИ 77-МУ РІЧНИЦЮ ЗВІЛЬНЕННЯ СЕЛА ВІД НАЦИСТСЬКИХ ОКУПАНТІВ В РОКИ ДРУГОЇ СВІТОВОЇ ВІЙНИ (ФОТО)У МОШНАХ ВІДЗНАЧИЛИ 77-МУ РІЧНИЦЮ ЗВІЛЬНЕННЯ СЕЛА ВІД НАЦИСТСЬКИХ ОКУПАНТІВ В РОКИ ДРУГОЇ СВІТОВОЇ ВІЙНИ (ФОТО)У МОШНАХ ВІДЗНАЧИЛИ 77-МУ РІЧНИЦЮ ЗВІЛЬНЕННЯ СЕЛА ВІД НАЦИСТСЬКИХ ОКУПАНТІВ В РОКИ ДРУГОЇ СВІТОВОЇ ВІЙНИ (ФОТО)У МОШНАХ ВІДЗНАЧИЛИ 77-МУ РІЧНИЦЮ ЗВІЛЬНЕННЯ СЕЛА ВІД НАЦИСТСЬКИХ ОКУПАНТІВ В РОКИ ДРУГОЇ СВІТОВОЇ ВІЙНИ (ФОТО)
Наверх