Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Відомі уродженці 03 лип 2017 21:12

3 ЛИПНЯ СВІЙ ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ ВІДЗНАЧИЛА ВАЛЕНТИНА ПРОХОРЕНКО

3 ЛИПНЯ СВІЙ ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ ВІДЗНАЧИЛА ВАЛЕНТИНА ПРОХОРЕНКО3 липня свій День народження відзначає Валентина Микитівна Прохоренко.

Перше слово людини—Мама. Скільки творів та віршів, поем та романів присвячено любові до матері. Саме слово мама ніби вміщує щось таке ніжне і тепле. І одразу в уяві з'являється її тендітний та ніжний образ.

У кожного є на небі свій янгол-охоронець, а у мене він є на землі. Ці слова про нашу матусю та бабусю Прохоренко Валентину Микитівну.

Мама завжди охороняє нас від негод, небезпеки й зайвих проблем,скидаючи на свої ніжні й тендітні плечі важкий тягар сучасного життя. Вона ніколи в житті не залишить нас. Вона підтримає, допоможе, врятує. Життя віддасть за своїх дітей. Коли важко на душі, коли серце крається тільки мама може зрозуміти, приголубить, приласкає і пораду слушну дасть. І все стає світліше, наче світ змінився на краще. Вона пишається нашими досягненнями і хвилюється, коли нас немає вдома. Вона любить нас понад усе і навіть більше. Мама вчила нас найголовнішим людським якостям—доброті, чесності,порядності та людяності.

Тому потрібно зробити все для того, щоб мама завжди могла нами пишатися і якнайменше журилась через наші невдачі.

Майже 50 років наша мама присвятила себе школі, пропрацювавши вчителем початкових класів, неодноразово отримувала від адміністрації школи почесні відзнаки, нагороджена медаллю «Ветеран праці».

Закінчивши школу, багато випускників нашої мами також продовжили свій шлях в педагогічну професію: Тесленко О.П., Гуля С.М., Смаглій І.В., Коршак В.В., Свідельська Л.А. А династію педагогів в сім'ї Валентини Микитівни продовжує донька Світлана, яка працює вихователем дитсадка та онук Ростислав, студент одного з педагогічних ВУЗів.

Не зогледілись - виросли вже діти, бабусю - внуки вам услід кричать. Чого ще треба? Жити та радіти, гостей у хаті дорогих стрічать. Простіть, як ми робили щось погане, хай доля щастя вам у дім несе, здорові будьте, дужі та багаті, радійте, що у вас усі ми є. Живіть ще довго, і у рідній хаті хай Бог найкраще вам в житті дає!

З повагою та любов'ю, онуки Ростислав та Златослава, донька та зять
3 ЛИПНЯ СВІЙ ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ ВІДЗНАЧИЛА ВАЛЕНТИНА ПРОХОРЕНКО3 ЛИПНЯ СВІЙ ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ ВІДЗНАЧИЛА ВАЛЕНТИНА ПРОХОРЕНКО3 ЛИПНЯ СВІЙ ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ ВІДЗНАЧИЛА ВАЛЕНТИНА ПРОХОРЕНКО
Наверх