Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Головне / Політика / Відео 03 лют 2021 07:00

Олександр Скічко розповів про пріоритети на посаді голови ОДА (відео)

Олександр Скічко розповів про пріоритети на посаді голови ОДА (відео)
Під час представлення новопризначений голова Черкаської обласної державної адміністрації Олександр Скічко розповів про пріоритети діяльності на посаді.

Про це інформує пресслужба Черкаської ОДА.

Найперше — це консолідація сил, незалежно від політичних поглядів та амбіцій.

– Я маю великі надії та віру в те, що ми спільно з депутатами обласної ради, з керівниками ОТГ, спільно з мером Черкас та інших міст втілимо великі справи для нашого краю. Я поважаю кожного та пропоную об’єднання й співпрацю. До речі, щодо Черкас, то я хочу дати новий старт у стосунках ОДА й міста, аби уникнути заполітизованості та налагодити нашу ефективну взаємодію, від якої, переконаний, виграють і місто, й область, — наголосив Скічко.

Робота Олександра Скічка в комітеті транспорту та інфраструктури дала великий досвід і широке бачення щодо втілення інфраструктурних проектів на Черкащині.

Є плани щодо залучення рекордних інвестиційних коштів для ремонту доріг обласного значення. А всі об‘єкти президентської програми «Велике будівництво» очільник Черкащини триматиме на особистому контролі.

Як пріоритет голова ОДА виділив сферу охорони здоров’я. Насамперед висловив вдячність усім медичним працівникам, які стійко тримають удар коронавірусу та пообіцяв тримати руку на пульсі епідеміологічної ситуації в області.

Крім того, Черкащина сьогодні вже може пишатися результатами в трансплантології, у лікуванні онкології. Так, декілька місяців тому в регіоні вперше провели трансплантацію нирки, в планах також здійснювати трансплантацію серця.

Окремо Олександр Скічко зупинився на розвиткові туристичного потенціалу.

– Наш край я бачу як «перлину» екотуризму України, і цей напрям може дати нові горизонти у відновленні нашої  культурної спадщини. Віру в те, що нам усе вдасться, дає потужне депутатське лоббі Черкащини у Верховній Раді України, а також відкрита комунікація з Кабінетом Міністрів. Тож будемо працювати! Черкащина – це  земля, де карбувалась українська державність. Сила і міць козацького духу. Земля Богдана Хмельницького. Земля генія Тараса Шевченка. Мудрість і краса… Мені дуже подобається слоган, який для себе обрали черкащани. Черкащина – це дійсно місце сили. І саме люди цю силу породжують, підтримують і втілюють у своїх щоденних перемогах.

Насамкінець голова Черкаської ОДА наголосив, що головна мета –  консолідація та об‘єднання всіх, хто працюватиме задля розвитку регіону. У свою чергу обіцяє бути максимально відкритим до співпраці. А також додав, що за декілька тижнів окремо поспілкується з журналістами, аби предметно обговорити цілі на посаді та покрокову карту їх досягнення.
Наверх