Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Головне / Суспільство 03 лип 2017 00:43

УВАГА! ОГОЛОШЕННЯ! «ПРО ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ «ЛЮДИНА РОКУ – МОШНИ 2017»

УВАГА! ОГОЛОШЕННЯ! «ПРО ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ «ЛЮДИНА РОКУ – МОШНИ 2017»
Шановні мошнівчани, сьогодні ми, вперше в історії нашого села, оголошуємо про старт масштабного проекту - Конкурсу "Людина року - Мошни 2017"!


Ви амбітні та успішні, цілеспрямовані і наполегливі, працелюбні і старанні, патріотично налаштовані і національно свідомі, кожного день робите наше село кращим, тоді цей конкурс саме для Вас!


Конкурс ініційований Фондом «З УКРАЇНОЮ В СЕРЦІ» (Президент – Олег УСТИМЕНКО) при підтримці Голови села Мошни Богдана ШКАРБУТИ.

Конкурс проводиться з метою виявлення визначних і талановитих особистостей, відзначення інтелектуальної та професійної еліти села, нагородження громадян за найбільш вагомі професійні досягнення в управлінській, економічній, соціальній, культурній, науковій та громадсько-політичній діяльності.

Переможці визначатимуться за номінаціями: «Регіональний лідер», «Громадський діяч», «Депутат», «Благодійник», «Служіння Громаді», «Підприємство», «Підприємець», «Меценат», «Працівник місцевого самоврядування», «Працівник сфери обслуговування», «Працівник охорони здоров’я», «Працівник освіти», «Працівник сільського господарства», «Діяч культури і мистецтв», «Спортсмен», «Юний талант».

В Конкурсі можуть приймати участь громадяни, які проживають або працюють на території селі Мошни.

Для участі в Конкурсі трудові колективи, професійні спілки, підприємства, установи, громадські організації, осередки політичних партій, інші громадські об’єднання, що діють на території Мошнівської сільської ради, звертаються до Організаційного комітету Конкурсу з листом-клопотанням про висунення претендента на участь у Конкурсі у визначеній номінації, в якому зазначається: П.І.Б. претендента, дата народження, коротка характеристика і біографічна довідка, заслуги чи професійні досягнення, за які претендент висувається на участь у Конкурсі.

Листи-клопотання надсилаються на електронну адресу [email protected], або на поштову адресу 19615, с.Мошни, вул.Савченка, 284 з поміткою «Людина року» до 1 жовтня 2017 року.

Після розгляду клопотань Організаційний комітет приймає рішення про номінацію претендента.

Визначення переможців проходитиме шляхом голосування мешканців села.

Списки номінантів на звання "Людина року" у кожній номінації, перебіг і результати Конкурсу друкуватимуться на сторінках Інформаційного порталу «Наші Мошни».

Нагородження переможців Конкурсу «Людина року – Мошни 2017» відбудеться на фінальному гала-шоу в грудні 2017 року.

Слідкуйте за нашими публікаціями.

Оргкомітет Конкурсу «Людина року – Мошни 2017»
Наверх