Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Головне / Фотоновини 27 січ 2021 11:00

"ЗАПОБІГТИ. ВРЯТУВАТИ. ДОПОМОГТИ": ПОЖЕЖНА БЕЗПЕКА МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ В НАДІЙНИХ РУКАХ, - БОГДАН ШКАРБУТА

"ЗАПОБІГТИ. ВРЯТУВАТИ. ДОПОМОГТИ": ПОЖЕЖНА БЕЗПЕКА МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ В НАДІЙНИХ РУКАХ, - БОГДАН ШКАРБУТАЗначний бюджетний дефіцит Мошнівської сільської ради разом з приєднаними до неї населеними пунктами Мошнівського куща створив масу, вважалось би, не вирішуваних проблем в організації та створенні з нуля дієвої управлінської структури нового органу місцевого самоврядування громади. Новий апарат на засадах відокремлених управлінь і відділів має в цих умовах забезпечити нормальну роботу соціальних, медичних, освітніх, управлінських, комунальних та спеціальних закладів, що мають на меті забезпечення рятувальних дій - безпеки життя, майна населених пунктів громади. Серед таких є новостворена "МІСЦЕВА ПОЖЕЖНА ОХОРОНА МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ", що налічує 12 співробітників, водіїв, бійців та базується основним штабом в с. Мошни та допоміжним - в с. Яснозір'я.

Після проведення навчально - реєстраційних заходів установи, віднайдення необхідних майже 2 млн. коштів на утримання, визначення напрямків роботи, зустрівся із особовим складом МПО та довів до керівника рятувальної команди необхідні нові критерії та вимоги до їх роботи. Разом визначили етапи розвитку та модернізації матеріальної бази, враховуючи, що на особистих відносинах Голови громади та обласного керівництва ДСНС вже досягнуті значні домовленості.

З часу створення Місцевої пожежної охорони Мошнівської громади особовий склад активно та відповідально включився в роботу. Організовано цілодобове чергування, до автоматизму відпрацьовано професійні навички з невідкладного прибуття на місце надзвичайної пригоди та її ліквідації.

Налагоджено конструктивну співпрацю з підрозділами Черкаського міськрайонного відділу та Управлінням Державної служби з надзвичайних ситуацій в Черкаській області з організаційних питань та матеріального забезпечення спецзасобами.

Завдяки самовідданості та професійним якостям бійців МПО за невеликий період часу було ліквідовано три пожежі приватних будинків, одна пожежа на підприємстві, та розчищена дорога на ділянці Мошни – Софіївка після падіння через негоду на проїжджу частину дерева.

З особового складу особливо хочу відзначити Михайла Кучеренка та Олександра Сусідка з Мошен, і Миколу Герасименка з Яснозір’я, які неодноразово демонстрували найкращі якості рятувальників.

Можу з упевненістю сказати: пожежна безпека Мошнівської громади в надійних руках!

Також хочу нагадати населенню і керівникам підприємств і організацій Мошнівської громади: дотримуйтесь правил пожежної безпеки; не залишайте відкритий вогонь без нагляду; оснащуйте будинки вогнегасниками, а приміщення підприємств та установ пожежною сигналізацією.

Мошнівський сільський голова Богдан Шкарбута
"ЗАПОБІГТИ. ВРЯТУВАТИ. ДОПОМОГТИ": ПОЖЕЖНА БЕЗПЕКА МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ В НАДІЙНИХ РУКАХ, - БОГДАН ШКАРБУТА"ЗАПОБІГТИ. ВРЯТУВАТИ. ДОПОМОГТИ": ПОЖЕЖНА БЕЗПЕКА МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ В НАДІЙНИХ РУКАХ, - БОГДАН ШКАРБУТА"ЗАПОБІГТИ. ВРЯТУВАТИ. ДОПОМОГТИ": ПОЖЕЖНА БЕЗПЕКА МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ В НАДІЙНИХ РУКАХ, - БОГДАН ШКАРБУТА"ЗАПОБІГТИ. ВРЯТУВАТИ. ДОПОМОГТИ": ПОЖЕЖНА БЕЗПЕКА МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ В НАДІЙНИХ РУКАХ, - БОГДАН ШКАРБУТА"ЗАПОБІГТИ. ВРЯТУВАТИ. ДОПОМОГТИ": ПОЖЕЖНА БЕЗПЕКА МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ В НАДІЙНИХ РУКАХ, - БОГДАН ШКАРБУТА"ЗАПОБІГТИ. ВРЯТУВАТИ. ДОПОМОГТИ": ПОЖЕЖНА БЕЗПЕКА МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ В НАДІЙНИХ РУКАХ, - БОГДАН ШКАРБУТА
Наверх