Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Головне / Фотоновини / Культура / Відео 25 січ 2021 08:00

БАГАТА ТАЛАНТАМИ МОШНІВСЬКА ЗЕМЛЯ (ФОТО, ВІДЕО)

БАГАТА ТАЛАНТАМИ МОШНІВСЬКА ЗЕМЛЯ (ФОТО, ВІДЕО)Ось і закінчились такі шановані українським народом Святки. Але творчі люди завжди у пошуку, завжди непосидючі та активні, щоб нести в життя кожного з Вас частинку свята, веселого настрою, сміху та неймовірного позитиву.

Будинок культури с. Мошни об’єднує навколо себе неосяжні таланти кожного, допомагає їх творчо реалізовувати та втілювати творчі мрії в життя. Напередодні Нового року ми презентували Вам, любі глядачі, Новорічний музичний кліп. Його переглянули тисячі людей не тільки в Україні, а й інших країнах світу. Ми отримали безліч схвальних відгуків та слів вдячності. Тож ми всі щиро вдячні Вам, бо даєте нам ту неоціненну творчу зернину, яка, проростаючи в нас, стає спільним деревом розвитку ЛЮБОВІ, ДОБРА, ПОВАГИ, ВЗАЄМОРОЗУМІННЯ, НАСТРОЮ та простого людського ЩАСТЯ.

Напевно, всім цікаво, як створювався музичний кліп, втілювався в життя, та яка атмосфера була на нашому знімальному майданчику. Трішки про це:

Ідею створення музичного кліпу, яка з’явилась ще три роки тому, виношувала та втілила відома всім нам, Мошнянам, поетеса, солістка, художній керівник та керівник дитячого вокального колективу «Дивограй» Будинку культури с. Мошни ОКСАНА РАСКЕВИЧ.

Підтримали ідею, сценарій, режисуру, вибір акторів та подальші кроки створення кліпу ВСІ, до кого звертались по допомогу. Весь фільм знятий без залучення спонсорів, а, як кажуть у нас в народі, – «Ми його стулили з того, що було». Хто що міг, той те й дав, хто чим міг, тим і допоміг.

Відеозйомкою займався також відомий всім професійний відеооператор ОЛЕКСАНДР ПАВЛОВ, він же і робив відеомонтаж першої та основної частини відеокліпу та був безпосередньо неперевершеним актором.

А ось вже над відеомонтажем другої частини «Так Мошенці кліп знімали» працювали наші молоді таланти – МАКСИМ ФЕДОРЕНКО, СВЯТОСЛАВ ТУЗ та ВАЛЕНТИН АЛХАЗОВ.

Звукозапис пісні та звукомонтаж професійно створив СВЯТОСЛАВ ТУЗ.

Питання "де знімати?" навіть не виникло. Адже на території села функціонують Музей Т.Г.Шевченка та Музей народних промислів с.Мошни. А людина, яка ними опікується, також всім нам відома - непосидюча, талановита, творча жінка – ГАННА ГРИЦИК, яка завжди двома руками "за" такі заходи.

Нас запитували - «Де ви знайшли професійних акторів?» Ми їх не шукали – вони НАШІ. Наші актори – це прості, звичайні, але неймовірно талановиті жителі села Мошни, які допомогли втілити ідею в життя. І дякуємо їм, що з усмішкою на вустах, позитивом в душі витримали всі незручності… і холод, і вітер.

Отже, знайомтесь – талановиті артисти-аматори:

Дітки - Єва Василенко, Златка Корнієнко, Дениска Василенко, Каролінка Гребенюк;

Дорослі - Оксана Раскевич, Григорій Хижняк, Раїса Полатайко, Олександр Павлов, Леся Гаврилюк, Святослав Туз, Ганна Однорог, Микола Якименко, Ганна Гаврилюк, Валентин Алхазов, Людмила Одинока, Валерій Мужбатулін, Марина Луцик, Володимир Мірошниченко, Світлана Корнієнко, Максим Федоренко, Ірина Бужкевич, Влад Воронов, Анжеліка Гребенюк, Андрій Шевченко, Анастасія Луцик, Дарина Бондаренко, Валерія Котінова.

Щиро дякуємо всім, хто допомагав створювати новорічний настрій!

Можливо, когось забули вказати, не соромтесь, нагадайте нам. І ми зробимо Вам сюрприз.

До нових веселих зустрічей!

Директор Будинку культури с. Мошни Леся Гаврилюк


Для підняття настрою, та згадки про Новорічні свята - два неймовірно позитивних відео:

БАГАТА ТАЛАНТАМИ МОШНІВСЬКА ЗЕМЛЯ (ФОТО, ВІДЕО)БАГАТА ТАЛАНТАМИ МОШНІВСЬКА ЗЕМЛЯ (ФОТО, ВІДЕО)БАГАТА ТАЛАНТАМИ МОШНІВСЬКА ЗЕМЛЯ (ФОТО, ВІДЕО)БАГАТА ТАЛАНТАМИ МОШНІВСЬКА ЗЕМЛЯ (ФОТО, ВІДЕО)БАГАТА ТАЛАНТАМИ МОШНІВСЬКА ЗЕМЛЯ (ФОТО, ВІДЕО)БАГАТА ТАЛАНТАМИ МОШНІВСЬКА ЗЕМЛЯ (ФОТО, ВІДЕО)БАГАТА ТАЛАНТАМИ МОШНІВСЬКА ЗЕМЛЯ (ФОТО, ВІДЕО)БАГАТА ТАЛАНТАМИ МОШНІВСЬКА ЗЕМЛЯ (ФОТО, ВІДЕО)БАГАТА ТАЛАНТАМИ МОШНІВСЬКА ЗЕМЛЯ (ФОТО, ВІДЕО)БАГАТА ТАЛАНТАМИ МОШНІВСЬКА ЗЕМЛЯ (ФОТО, ВІДЕО)БАГАТА ТАЛАНТАМИ МОШНІВСЬКА ЗЕМЛЯ (ФОТО, ВІДЕО)БАГАТА ТАЛАНТАМИ МОШНІВСЬКА ЗЕМЛЯ (ФОТО, ВІДЕО)БАГАТА ТАЛАНТАМИ МОШНІВСЬКА ЗЕМЛЯ (ФОТО, ВІДЕО)БАГАТА ТАЛАНТАМИ МОШНІВСЬКА ЗЕМЛЯ (ФОТО, ВІДЕО)БАГАТА ТАЛАНТАМИ МОШНІВСЬКА ЗЕМЛЯ (ФОТО, ВІДЕО)БАГАТА ТАЛАНТАМИ МОШНІВСЬКА ЗЕМЛЯ (ФОТО, ВІДЕО)БАГАТА ТАЛАНТАМИ МОШНІВСЬКА ЗЕМЛЯ (ФОТО, ВІДЕО)БАГАТА ТАЛАНТАМИ МОШНІВСЬКА ЗЕМЛЯ (ФОТО, ВІДЕО)БАГАТА ТАЛАНТАМИ МОШНІВСЬКА ЗЕМЛЯ (ФОТО, ВІДЕО)БАГАТА ТАЛАНТАМИ МОШНІВСЬКА ЗЕМЛЯ (ФОТО, ВІДЕО)БАГАТА ТАЛАНТАМИ МОШНІВСЬКА ЗЕМЛЯ (ФОТО, ВІДЕО)
Наверх