Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Головне / Фотоновини / Суспільство / Відео 08 січ 2021 07:00

"ПОЧАТОК НОВОГО ЖИТТЯ В ЛЮБОВІ І ДОБРІ!": СВЯТО РІЗДВА У ХРАМІ СЕЛА МОШНИ (ФОТО, ВІДЕО)

"ПОЧАТОК НОВОГО ЖИТТЯ В ЛЮБОВІ І ДОБРІ!": СВЯТО РІЗДВА У ХРАМІ СЕЛА МОШНИ (ФОТО, ВІДЕО)Різдво Господа нашого в Божому Благословенні багато мошнівчан та гостей з навколишніх сіл великої громади зустріли ранком сьомого січня в Спасо-Преображенському храмі села Мошни.

Після завершення Святої святкової літургії і оголошення Різдвяного привітання Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, малеча із різних сіл Мошнівської громади "взяла настоятеля храму отця Олега Мархалевича в полон запитань": Хто Новонараджене Немовля? Де народилося? Чому пастушки одні із перших почули звістку народження Христа? Як потрібно зустрічати Різдво? і т.ін. Отець Олег надав відповідь кожному дитяті та разом з малечою, дорослими прихожанами Святого Храму заспівали Різдвяних пісень, а в нагороду за Віру пригостив кожного малюка солодкими Різдвяними подарунковими наборами.

Атмосфера свята, що супроводжувалася співами колядок, не стихала до самого завершення мируванням цього дійства.

"Я весь час літургії був присутній, і таке молитовне єднання священника та прихожан Церкви я кожного разу відчуваю з великою вдячністю Господу! Різдво, народження Господа нашого Ісуса Христа - це справжній ПОЧАТОК НОВОГО РОКУ! НОВОГО ЖИТТЯ В ЛЮБОВІ І ДОБРІ!" - наголосив Мошнівський сільський Голова Богдан Шкарбута.


"ПОЧАТОК НОВОГО ЖИТТЯ В ЛЮБОВІ І ДОБРІ!": СВЯТО РІЗДВА У ХРАМІ СЕЛА МОШНИ (ФОТО, ВІДЕО)"ПОЧАТОК НОВОГО ЖИТТЯ В ЛЮБОВІ І ДОБРІ!": СВЯТО РІЗДВА У ХРАМІ СЕЛА МОШНИ (ФОТО, ВІДЕО)"ПОЧАТОК НОВОГО ЖИТТЯ В ЛЮБОВІ І ДОБРІ!": СВЯТО РІЗДВА У ХРАМІ СЕЛА МОШНИ (ФОТО, ВІДЕО)"ПОЧАТОК НОВОГО ЖИТТЯ В ЛЮБОВІ І ДОБРІ!": СВЯТО РІЗДВА У ХРАМІ СЕЛА МОШНИ (ФОТО, ВІДЕО)"ПОЧАТОК НОВОГО ЖИТТЯ В ЛЮБОВІ І ДОБРІ!": СВЯТО РІЗДВА У ХРАМІ СЕЛА МОШНИ (ФОТО, ВІДЕО)"ПОЧАТОК НОВОГО ЖИТТЯ В ЛЮБОВІ І ДОБРІ!": СВЯТО РІЗДВА У ХРАМІ СЕЛА МОШНИ (ФОТО, ВІДЕО)"ПОЧАТОК НОВОГО ЖИТТЯ В ЛЮБОВІ І ДОБРІ!": СВЯТО РІЗДВА У ХРАМІ СЕЛА МОШНИ (ФОТО, ВІДЕО)
Наверх