Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Надзвичайні події 04 січ 2021 08:00

Новорічний вечір закінчився вбивством: поліцейські затримали жителя села Яснозір’я

Новорічний вечір закінчився вбивством: поліцейські затримали жителя села Яснозір’яУвечері 1 січня, близько 22:00 години, у селі Яснозір’я в будинку знайшли мертвого чоловіка, місцевого жителя. Так закінчився новорічний вечір між односельчанами, які разом чаркували, а потім влаштували конфлікт із бійкою.

Про це інформує Сектор комунікації поліції Черкаської області.

Попрацювавши безпосередньо в селі, правоохоронці Черкаського районного відділення поліції попередньо встановили приблизний перебіг подій. Чоловіки спочатку разом вечеряли, не забувши про алкоголь, а потім почали сперечатись.

У розпалі конфлікту 45-річний гість побив господаря будинку. Він наніс йому тілесні ушкодження у вигляді синців та садин голови, забійної рани носа, перелому кісток носа, садин на задній лівій частині тулубу. У результаті 59-річний чоловік помер.

Місцезнаходження правопорушника оперативники швидко встановили. У скоєному зловмисник зізнався.

Підозрюваного затримали в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

За вказаним фактом Черкаським районним відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років. Слідство за даним фактом триває.

Нині вирішується питання про обрання чоловікові запобіжного заходу.
Наверх